- Konu Sahibi ressamderya
-
Ya esya için kavga niye zaten iki tarafta üstune duseni yapicak
Tartismalariniz uzaklik dolayindan olabilir canim arada ozlem hasret olunca bazen ciftler en kucuk seylerden bile tartisabiliyo malesef insalah boyle devam etmez ilerde
teşekkür ederim canım.ben de pat diye cvp veriyorum huyum batsın.böyle değildim önceden ne bileyim.bu arada o ne kadar haksız da olsa alttan alsam azcık utanır geri adım atar belki ama tutamıyorum kendimi.iğne gibi batıyor lafları bana . sanki bir kere alttan alsam başıma kalkacak diye düşünüyorum.hep yanlış yönlendirilmelerimizden kaynaklı sanırım alttan alma ezilirsin yok böyle yapma ezilirsin.sanırım bu yüzden yapıcı olmayı da unuttuk...
canım rahat ol yanyana gelince ve evle düğünle vs.ilgili problemleri çözünce rahat bi nefes alacağınıza inanıyorum,her nişanlılıkta olur böyle stresler sakın kötü düşünme,her zaman pozitif ol....
Canım ben sevgilimle 4 yıldır birlikteydim konunda resmen bizi gördüm..Aynı benim erkek arkadasımda böyle sivrdi dilli ve dilinin kemigi yoktur..İnsanlara karsı önyargılıdır..Hep kendi dogruları vardır yanii..Bende altta kalmam hicc!!
Birsey yapsın ters gitsin bisey sorayım azarlar sakin ol falan der oysaki ben sakinimdir zaten heyecanlanacagım birsey yokki ortadakafamçokkarıştı
Ögrenciyiz tercihlerimizi birlikte yaptık aynı sehirdeyiz birgün evinde pilav yapıyorum benim kadar biliyorsun diyor benim 13 yasındaki yegenim bile senden cok sey biliyor,yapıyor dedi:1shok:
Bazı seyler karakter özelligi olabiliyorr ve degismeyebiliyorr biz cok konustuk cünkü ama bence de konusmalısın önce ve hep mi böyleydi..Benim erkek arkadasım 2.yılımızda böyle olduuCADIARZU
boyle sorunlarin yasanmasi normal..hele ki bu donemler biraz daha stresli gecer..cok uzerine gitmeyin..o da anlayacaktir hatasini..
özlemek ,uzaklık bunlara sebep için rahat olsun canım...ben mesela eşimi sevgiliyken de şimdide özlediğimde acayip sinirlenirim buna engel olamıyorum acısını ondan çıkarmaya kalkıyorum eşimde bunu bildiği için sen beni çok özledin galiba diye güler oldu artık :) bunlar ilişkinin tadı tuzu sıkma bir arada olunca kuzu sarması olursunuz :)
Biz eşimle yaklaşık 1,5 yıl nişanlı kaldık. nişanlıyken çok tartışıyoduk.ilişkimiz küs-barış şeklinde yürüdü diyebilirim.ama tartışmalarımızda asla hakaret olmadı.şimdi 4 aylık evliyiz.yine ara sıra tartışmalar oluyor ama kesinlikle nişanlılığımızdaki sıklıkta değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?