sizlere sorum olucak lütfen cevaplayın

sinem25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
1.781
4
116
İstanbul
slm ben eşimle beraber 3 yıldır cocuk istiyoruz ama olmuyo dr gittim hiç bi sorun olmadıgını söyledi sabır dedi bende artık takmamaya çalışıyorum ama yakın zamanda aşılama yaptırmayıda düşünüyordum

fakat sizlere sorum ben geçen ay yani şubat 1 regl oldum genelde günümde 3 gün 4 gün 2gün hep önce olurum ama hala olmadım şubat 28 cekiyo desem genede olmalıydım bu ay 5 gün antibiyotik kullandım o yaparmı acaba
bu ay rüyamdada baya test yaptırmışım hep pozitifti gecende gördüm bebegim olmuş emziriyodum hiçte aklımda bişe yokken şimdi ise acabamı diyip duruyorum ne olur benı bilgilendirin

bence en güzeli eczaneden bi test alıp yap için rahatlamış olur,
inşallah hamilesindir.:Saruboceq:

bence eczane testi yaptırma direkt kan testi yaptır
eczane testlerinin yanılma payı olabiliyor
ben hiç idrar testi yaptırmadan kan testi yaptırmıştım
inşallah hamilesindir ve Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder

bu arada ben de rüyamda görmüştüm doğurup kucağıma aldığımı ve hamileymişim :)

test te negatif çıkarsa cok üzülürüm biraz beklıyım diyorum inşallah arkadaşım dedigin gibi rüyam bi işaret olsa

canım ben olsam şimdiye catlardım bence hemen bi test al yap bende rüyamda hamile oldugumu görmüştüm ve o ay hamileymişim sonucu bizede bildir inşallah hamişsindir

canım inşallah Allah yardım eder güzel haber alırsın ben 10 gün geçmesini bekle diye tavsiye ederim genelde böyle öneriyorlar testlerin prospektüsünde de öyle yazıyor.

arkadaşımda ntibiyotik kullandım dedi adeti 2 3 gün geçikmiş şimdi hamile ben test yap dedim çıktı yap sende belki çıkar inşallah hamilesindir

canim boyle dusuncegine hemen bi hastaney git kan testi yaptir.. icin rahatlasin
negatifte ciksa en azindan hemen ogrenmis olursun
umitlenip sonradan ogrenmek daha kotu olur bence
ama insallah hayirli haber alirsin
bize de haber ver:)

malesef arkadaşlar şuan regl oldum demekki yanıldım artık takmıyo derken tekrar hayel kırıklıgına ugradım benim korkum böyle devam ederse çok üzülürüm
hiç bi sorun yokken caresiz kalmak çok kötü eşimede evlat veremicem diye çok takıyorum
neyse allah büyük inşalllah bende bebeşimi kucama alırım

bende hamile kaldigim ay ruyamda gormustum,ama hic ihtimal vermedigim icin test yaptirmamistim hemen,insallah sana da bir isarettir.

Back
X