ayrılık yaşıyorum ama geri dönermi bilmiyorum ne yapmalıyım

narsist özellklerine baktım hepsini taşıdıgını gördüm ve bu beni ürküttü ilk zamanlar bu sekilde degildi
valla bi narsist lafı moda oldu son zamanlarda. herkes kötü giden ilişkisinde karşıyı narsist olmakla suçluyor.narsist mi değil mi bilemem ama sizi sevmediği aşikar. hayat sizin siz bilirsiniz

Merhaba,

1 buçuk yıldır devam eden beraberliğim var daha doğrusu ayrı kaldığımız dönem daha çoktur şuan 2 haftadır ayrıyız öncesinde de bu şekilde oluyordu en fazla 1,5 ay sürdü küs kaldık ben döndüm onun da döndüğü zamanlar oldu bu süreç beni çok üzüyor net olmamak beklemek acabalar ararmı yazarmı diye sürekli telefona bakıyorum konuştum ağladım beni aramadıgın zaman ben üzülüyorum dedım yanı bugun tartısıyorsak ertesi gün ara sor dedim derdimi söyledım bana seninde ne çok derdın varmıs diye cvp verdi sonraında da bu oldu yine aramadı yazmadı ben yazsam hemen dönüyor arasam açar iyiyken çok iyi birisi sanki bu kişi o degilmiş gibi hissettrıyor ama ben benı artık garantı görmesını istemıyorum çok yıprandım konu ne olursa tartısma oldugu zamanlarda hemen gitmeyi tercih ediyor beni o konu ile ilgili ikna etmiyor izah etmiyor ben kendi kendimi yiyip bitiriyorum sevildiğimi hissetmemeye başladım seven böyle yaparmı bu kadar ayrı kalırmı hiç merak etmıyormu beni bu onun içinde gecerli ama her defasında ben dönmek istemiyorum ona trip yapmaya bile hakkım yokmuş gibi hissediyorum instagram kullanıyorduk kapattırdı oda kapattı bende kapattım telegram açmış kendıne bende dün instagram açtım onun kurallarının gecerli olmadıgını görmesini istedim işe yararmı bilmiyorum ne yapacagımı bilmiyorum ben sizce beklemelimiyim :KK43:
Instagram konusuna kadar benim ex.
Toksik
Onun için değerin olmayabilir, değer vermiyordur, bir şey ifade etmiyorsundur bu çok da dramatik bir şey değil.
Dönmez, dönerse de uzak dur

Bu toksik ilişkilerde ne buluyorsunuz anlamıyorum. Sosyal medya kapattırmak nedir allah aşkına? Mealini söyleyeyim mi; ben sana da kendime de güvenmiyorum. Daha iyisini bulursak postayı koyarız…Ayrılınca kendini ilk iş sosyal medyaya atmasından da bu anlaşılıyor zaten.
Kendinize değer verin. Siz kendinizi değersizleştirir ve iplerinizi onun eline verirseniz hiçbir kıymetiniz kalmaz. Dünyada hala erkek nesli tükenmedi emin olun.

Kendisi önce adamlığı öğrensin. Hemen lafı yapıştırmalısın mutlu etmiceksen gölge de etme biz bir iliskiyi niye yaşarız sevgi görelim mutlu olalım huzur versin diye. Bakıyorum ama 2 kişi olamıyoruz diceksin. Savaş veren hep kadınlar oluyor.
Ben en son 3 günde kesip attım adım kavga seven birine dönüştü yine kendilerine suç bulmuyolar yani. En iyisi doğaların da bırakmak.
Mutsuz hissediyorken bu yetersiz sevgiliyi özlemek biraz kendinde sorun olduğunu gösteriyor. Çünkü öyle alıştırdı ilişki rutini bu sanıyoruz. Aslında sevilmek çok farklı hissettirir.
evet işin içinden cıkamıyorum sankı o olmayınca her sey yerle bir olacak gibi güvensız hıssedıyorum eskıden böyle degldm :(

Bu toksik ilişkilerde ne buluyorsunuz anlamıyorum. Sosyal medya kapattırmak nedir allah aşkına? Mealini söyleyeyim mi; ben sana da kendime de güvenmiyorum. Daha iyisini bulursak postayı koyarız…Ayrılınca kendini ilk iş sosyal medyaya atmasından da bu anlaşılıyor zaten.
Kendinize değer verin. Siz kendinizi değersizleştirir ve iplerinizi onun eline verirseniz hiçbir kıymetiniz kalmaz. Dünyada hala erkek nesli tükenmedi emin olu

İşte seni yetersiz hissettirir manipüle etmiş. Mutlu olamazsın sanıyorsun.
evet özgüveni mi ve içimdeki neşemi bitirdi

Merhaba,

1 buçuk yıldır devam eden beraberliğim var daha doğrusu ayrı kaldığımız dönem daha çoktur şuan 2 haftadır ayrıyız öncesinde de bu şekilde oluyordu en fazla 1,5 ay sürdü küs kaldık ben döndüm onun da döndüğü zamanlar oldu bu süreç beni çok üzüyor net olmamak beklemek acabalar ararmı yazarmı diye sürekli telefona bakıyorum konuştum ağladım beni aramadıgın zaman ben üzülüyorum dedım yanı bugun tartısıyorsak ertesi gün ara sor dedim derdimi söyledım bana seninde ne çok derdın varmıs diye cvp verdi sonraında da bu oldu yine aramadı yazmadı ben yazsam hemen dönüyor arasam açar iyiyken çok iyi birisi sanki bu kişi o degilmiş gibi hissettrıyor ama ben benı artık garantı görmesını istemıyorum çok yıprandım konu ne olursa tartısma oldugu zamanlarda hemen gitmeyi tercih ediyor beni o konu ile ilgili ikna etmiyor izah etmiyor ben kendi kendimi yiyip bitiriyorum sevildiğimi hissetmemeye başladım seven böyle yaparmı bu kadar ayrı kalırmı hiç merak etmıyormu beni bu onun içinde gecerli ama her defasında ben dönmek istemiyorum ona trip yapmaya bile hakkım yokmuş gibi hissediyorum instagram kullanıyorduk kapattırdı oda kapattı bende kapattım telegram açmış kendıne bende dün instagram açtım onun kurallarının gecerli olmadıgını görmesini istedim işe yararmı bilmiyorum ne yapacagımı bilmiyorum ben sizce beklemelimiyim :(
seni sevmiyor seven bi şekilde toparlamak için kırk takla atıyor emin ol

Ya sevıyordur o ayrı konu da sevmeyı bılmuyor bu adam .
Anlasamıyorsunuz dahası.
Akışa bırak bence

Merhaba,

1 buçuk yıldır devam eden beraberliğim var daha doğrusu ayrı kaldığımız dönem daha çoktur şuan 2 haftadır ayrıyız öncesinde de bu şekilde oluyordu en fazla 1,5 ay sürdü küs kaldık ben döndüm onun da döndüğü zamanlar oldu bu süreç beni çok üzüyor net olmamak beklemek acabalar ararmı yazarmı diye sürekli telefona bakıyorum konuştum ağladım beni aramadıgın zaman ben üzülüyorum dedım yanı bugun tartısıyorsak ertesi gün ara sor dedim derdimi söyledım bana seninde ne çok derdın varmıs diye cvp verdi sonraında da bu oldu yine aramadı yazmadı ben yazsam hemen dönüyor arasam açar iyiyken çok iyi birisi sanki bu kişi o degilmiş gibi hissettrıyor ama ben benı artık garantı görmesını istemıyorum çok yıprandım konu ne olursa tartısma oldugu zamanlarda hemen gitmeyi tercih ediyor beni o konu ile ilgili ikna etmiyor izah etmiyor ben kendi kendimi yiyip bitiriyorum sevildiğimi hissetmemeye başladım seven böyle yaparmı bu kadar ayrı kalırmı hiç merak etmıyormu beni bu onun içinde gecerli ama her defasında ben dönmek istemiyorum ona trip yapmaya bile hakkım yokmuş gibi hissediyorum instagram kullanıyorduk kapattırdı oda kapattı bende kapattım telegram açmış kendıne bende dün instagram açtım onun kurallarının gecerli olmadıgını görmesini istedim işe yararmı bilmiyorum ne yapacagımı bilmiyorum ben sizce beklemelimiyim :KK43:
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama sosyal medyaniza karismak, dediklerini yapmak normal seyler değil. Ve surekli trip, ben aradim o aramadi seklinde sorunlar iliskide mutsuzluga neden olur. O arayana kadar aramayin sormayin. Hayatiniza devam edin. Baktiniz haftalar geciyor seninle konusmak istiyorum deyin. Bu sekilde devam edemeyeceginizi bunun bir iliski olmadigini soyleyin.
Yok ayrilmak istemiyorsaniz siz. O zaman hiç sorun etmeden siz mesaj atip onun nasil oldugunu sorun normal bir sekilde konusun. Ara verin tekrar ara verin tekrar. Bu şekilde belki düzelir.
Ne yazik ki bazi erkekler bazen monotonluktan dolayi kendini geri cekip iliskiye heyecan katmaya calisiyor gibi. Ya da kendi ayrilmak istedigini soyleyemedigi için boyle davraniyor olabilir. Ya da daha iyisi cikana kadar karsina gorustugu biri olsun isteyebilir.
Tek soyleyecegim sey biri icin kendi ilgilendiğiniz seylerden vazgecmeyin derim. İnstagram kullanınca aldatacaginizdan mi korkuyor o zaman ortada güven yoktur. Bir seylere izin vermiyor mu o zaman sizi degistirmek istiyordur. Bunlar iliski degildir.

Kesinlikle yazma arama. Ama ayrılıkla ilgili mutsuzlukla ilgili birşeyler paylaşma sakın. Onu takmiyormuş gibi davran ve ona göre paylaşımlar yap. Bak gör nasıl geri dönecek.

Bu söylediklerimi yaparsan döner. Ama sonu yok affetmemen gerek çünkü seninki adam değil. Kadını en ufacık bir durumda ağlatan kıran birisinden adam olmaz. Yıllarına yazık edersin

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama sosyal medyaniza karismak, dediklerini yapmak normal seyler değil. Ve surekli trip, ben aradim o aramadi seklinde sorunlar iliskide mutsuzluga neden olur. O arayana kadar aramayin sormayin. Hayatiniza devam edin. Baktiniz haftalar geciyor seninle konusmak istiyorum deyin. Bu sekilde devam edemeyeceginizi bunun bir iliski olmadigini soyleyin.
Yok ayrilmak istemiyorsaniz siz. O zaman hiç sorun etmeden siz mesaj atip onun nasil oldugunu sorun normal bir sekilde konusun. Ara verin tekrar ara verin tekrar. Bu şekilde belki düzelir.
Ne yazik ki bazi erkekler bazen monotonluktan dolayi kendini geri cekip iliskiye heyecan katmaya calisiyor gibi. Ya da kendi ayrilmak istedigini soyleyemedigi için boyle davraniyor olabilir. Ya da daha iyisi cikana kadar karsina gorustugu biri olsun isteyebilir.
Tek soyleyecegim sey biri icin kendi ilgilendiğiniz seylerden vazgecmeyin derim. İnstagram kullanınca aldatacaginizdan mi korkuyor o zaman ortada güven yoktur. Bir seylere izin vermiyor mu o zaman sizi degistirmek istiyordur. Bunlar iliski degildir.
35 yasındayım okurken hepsine evet dedım :) çok gzel yazmıssınız ben aramak ıstemıyorum o aradıgında tamamen bttıgını söylemek istiyorum tabı ararsa :) aramazsa da bu seklde kapanır gıder dusunuyorum belkıde dedıgınız gıbı ayrılmak ıstedı ve soylemeyedı suan da ıstedıgı oldu bılemıyorum

Kesinlikle yazma arama. Ama ayrılıkla ilgili mutsuzlukla ilgili birşeyler paylaşma sakın. Onu takmiyormuş gibi davran ve ona göre paylaşımlar yap. Bak gör nasıl geri dönecek.

Bu söylediklerimi yaparsan döner. Ama sonu yok affetmemen gerek çünkü seninki adam değil. Kadını en ufacık bir durumda ağlatan kıran birisinden adam olmaz. Yıllarına yazık edersin
evet durum yapıyorum sahile gıdıyorum kendımı huzurlu hıssetmek için eskısı gıbı evde oturup aglamıyorum bunu gormesını ıstıyorum umarım goruyordur

Back
X