Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama sosyal medyaniza karismak, dediklerini yapmak normal seyler değil. Ve surekli trip, ben aradim o aramadi seklinde sorunlar iliskide mutsuzluga neden olur. O arayana kadar aramayin sormayin. Hayatiniza devam edin. Baktiniz haftalar geciyor seninle konusmak istiyorum deyin. Bu sekilde devam edemeyeceginizi bunun bir iliski olmadigini soyleyin.
Yok ayrilmak istemiyorsaniz siz. O zaman hiç sorun etmeden siz mesaj atip onun nasil oldugunu sorun normal bir sekilde konusun. Ara verin tekrar ara verin tekrar. Bu şekilde belki düzelir.
Ne yazik ki bazi erkekler bazen monotonluktan dolayi kendini geri cekip iliskiye heyecan katmaya calisiyor gibi. Ya da kendi ayrilmak istedigini soyleyemedigi için boyle davraniyor olabilir. Ya da daha iyisi cikana kadar karsina gorustugu biri olsun isteyebilir.
Tek soyleyecegim sey biri icin kendi ilgilendiğiniz seylerden vazgecmeyin derim. İnstagram kullanınca aldatacaginizdan mi korkuyor o zaman ortada güven yoktur. Bir seylere izin vermiyor mu o zaman sizi degistirmek istiyordur. Bunlar iliski degildir.