Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Kızlar sizlerin fikirlerine ihtiyacim var konu şu kendi yaşadiğim yerde biriyle taniştim beni tanimak istedigini söyledi önce kabul etmedim sonra ikna etti ve konusmaya basladik ama sadece ikigün ve şöyle bir durum var yasadğm yer köy gibi görüşmemiz burda imkansiz merkeze gideriz diye duşundum ama ona uymadı uymazmiş çünkü işinden dolayı gercektende alamiyor heran ve beni evine çağırdı bende tabiki aşırı sinirlendim ve tartıştık özür diledi benden keşke demeseydim dedi ve bunun yüzünden senle iletişimi kescek halim yok dedi ve 2 gün sonr kesti ben sormak istedim telefonu acmadi bende üstelemedim kendini bisey sanmasin diye belliki işine gelmedi bu durum aradan 15 gün felan gecti tekrar yazdi ama bos muhabbetler nasilsin iymisin o yani sacma sapan bir durum neden cevap veriyorum çünkü bekliyorumki konu gelsede ona sorsam napmaya çalıştığını ama gelemedi konuda bi türlü ha diyceksinizki çok mu önemli belki degil ama artik gorustuklerimle boyle anlamsiz bitiyor artik birisi birsey desin noluyo

Böyle erkekler için konu açmaya bile değmez. Hala fikir mi istiyorsun. Bile bile kaşınıyorsun :kızgın:

Adam eve gelmeyeceğini anlayınca kıvırmış gibi...
Sonrada birden sohbeti kesmiş olmamak adına nasılsın iyimisin msjları atmış.
Amaaan takma kafana amacı belliymiş , ondan bir cacık olmaz . İyi yapmışın tabiki evine gitmemekle.

Adamız teklifini reddetmişsin tabi ki konuşmaz istediği olmamış ki böyle erkeklerle muhatap olmayın engelle bir daha mesaj atmasın sana yazık değil mi bunları sevindiriyorsunuz

15 gun sonra mesaj atana cevap verme
Sonra fan i gibi gorur seni her sıkıldığında arar
Niyeti belliymis zaten
tavrini koy uzak dur cevap verme

Aynen artik cevap vermiycem ama şu huyu var cevap vermeyince üsteleycek niye yazmiyosu n diye be diyeceğimi bilmiyorum ozaman
Aranizda ozel birsey olmadigini gorusmenizinde gerekmedigini acik acik soyleyebilirsin
Kem kum etmeye ne desem demeye gerek yok oldugu gibi soyle

Back
X