Kızlar sizlerin fikirlerine ihtiyacim var konu şu kendi yaşadiğim yerde biriyle taniştim beni tanimak istedigini söyledi önce kabul etmedim sonra ikna etti ve konusmaya basladik ama sadece ikigün ve şöyle bir durum var yasadğm yer köy gibi görüşmemiz burda imkansiz merkeze gideriz diye duşundum ama ona uymadı uymazmiş çünkü işinden dolayı gercektende alamiyor heran ve beni evine çağırdı bende tabiki aşırı sinirlendim ve tartıştık özür diledi benden keşke demeseydim dedi ve bunun yüzünden senle iletişimi kescek halim yok dedi ve 2 gün sonr kesti ben sormak istedim telefonu acmadi bende üstelemedim kendini bisey sanmasin diye belliki işine gelmedi bu durum aradan 15 gün felan gecti tekrar yazdi ama bos muhabbetler nasilsin iymisin o yani sacma sapan bir durum neden cevap veriyorum çünkü bekliyorumki konu gelsede ona sorsam napmaya çalıştığını ama gelemedi konuda bi türlü ha diyceksinizki çok mu önemli belki degil ama artik gorustuklerimle boyle anlamsiz bitiyor artik birisi birsey desin noluyo