sizlerin fikrine ihtiyacım var

ra.bis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
225
0
96
37
Bursa
kızlar uzun süredir beyaz eşya araştırmasını yapıyorum. aklıma şuanda en çok bosch marka beyaz eşya yattı. buzdolabı fırın bulaşık makinası hakkında bazı fikirlerim var ama çamaşır makinasında yorgan yastık yıkayabilmek istiyorum . 7 kg uygun olurmu yoksa 8-9kg lık mı önerirsiniz . bu konudaki eleştirilerinizi bekliyorum şimdiden hepinize çok teşekkür ederim

Yorgan yıkamak istiyorsanız 8-9 kg lık çamaşır makinelerine bakmanız gerekiyor

teşekkür ederim önerilerin için
peki 7kg ve altında çamaşır makinası kullananlar yorgan gibi ürünlerin temizliğini nasıl yapıyorlar
yılda iki kez yorgan yıkamak için 400 tl fark vermek mantıklı mı bilemedim ki hiç

çok teşekkür ederim tatlım daha iyileri senin olsun inşallah 7 kg lık aldım canım

güle güle kullan tatlım yorgan ve yastıkları kuru temizlemeciler cüzi bir miktarda yıkıyor zaten. onlara yıkatırsın ben öyle yapıyorum

teşekkür ederim tatlımm Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsinn

güle güle kullan tatlım yorgan ve yastıkları kuru temizlemeciler cüzi bir miktarda yıkıyor zaten. onlara yıkatırsın ben öyle yapıyorum

çok teşekkür ederim kıslar
doğru söylüyorsun zaten senede bir kez yıkanılıyor bende öyle yapıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…