- Konu Sahibi bestemyildiz
Ben daha önceki konularımda da babamın aılesyle beraber yasadıgımızdan bahsetmiştim bize cok cektrdiler halada oyle ve bır evde yasıyoruz güzellikle demekle 20 yıldır ayrılmıyorlar artık bende polis ve mahkeme yoluna basvurmak istiyorum yalnız bir amcamla babamın uzerıne oturdugumuz ve onu o amcamı nasıl bu evden cıkartabılırım güzellikle yıllardır söyluyoruz kavga çıkartıyorlar yinede ayrılamıyoruz neredeyse tacize kadar oldu ama maalesef yine evdeyiz ne annem ne babam korkularından mı bılmıyorum polis yoluyla cıkarmaya yaklasmıyorlar ve ben artık bıktımm sımdı polıse ve savcılıgaa sıkayet etsem hemen gelip cıkartırlarmı polisler nasıl ısler bu konu ve ben savcılıga gittikten sonra butun akrabalar benım uzerıme gelıcek buda bıraz sıkıyo canımı olan cesaretımıde alıyor acıkcası ama ben artık annem mutlu olsun istiyorum kaç yaşına gelmiş ayrı bı evi olmamış ve hep eziyet taciz laflı olsun elle olsun sözlü agır hakeretler küfürler havada ucusuyor yanı bana bu konu hakkında bıraz yardım edebilirmsiniz
Son düzenleme: