Sizlerin yardımına ihtiyacım var bana akıl verin

bestemyildiz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
27
1
6
İstanbul
Ben daha önceki konularımda da babamın aılesyle beraber yasadıgımızdan bahsetmiştim bize cok cektrdiler halada oyle ve bır evde yasıyoruz güzellikle demekle 20 yıldır ayrılmıyorlar artık bende polis ve mahkeme yoluna basvurmak istiyorum yalnız bir amcamla babamın uzerıne oturdugumuz ve onu o amcamı nasıl bu evden cıkartabılırım güzellikle yıllardır söyluyoruz kavga çıkartıyorlar yinede ayrılamıyoruz neredeyse tacize kadar oldu ama maalesef yine evdeyiz ne annem ne babam korkularından mı bılmıyorum polis yoluyla cıkarmaya yaklasmıyorlar ve ben artık bıktımm sımdı polıse ve savcılıgaa sıkayet etsem hemen gelip cıkartırlarmı polisler nasıl ısler bu konu ve ben savcılıga gittikten sonra butun akrabalar benım uzerıme gelıcek buda bıraz sıkıyo canımı olan cesaretımıde alıyor acıkcası ama ben artık annem mutlu olsun istiyorum kaç yaşına gelmiş ayrı bı evi olmamış ve hep eziyet taciz laflı olsun elle olsun sözlü agır hakeretler küfürler havada ucusuyor yanı bana bu konu hakkında bıraz yardım edebilirmsiniz

Son düzenleme:
sesli harfleri neden yazmadınızki çok karışık olmuş :26:

Ben daha önceki konularımda da babamın aılesyle beraber yasadıgımızdan bahsetmiştim bize cok cektrdiler halada oyle ve bır evde yasıyoruz güzellikle demekle 20 yıldır ayrılmıyorlar artık bende polis ve mahkeme yoluna basvurmak istiyorum yalnız bir amcamla babamın uzerıne oturdugumuz ve onu o amcamı nasıl bu evden cıkartabılırım güzellikle yıllardır söyluyoruz kavga çıkartıyorlar yinede ayrılamıyoruz neredeyse tacize kadar oldu ama maalesef yine evdeyiz ne annem ne babam korkularından mı bılmıyorum polis yoluyla cıkarmaya yaklasmıyorlar ve ben artık bıktımm sımdı polıse ve savcılıgaa sıkayet etsem hemen gelip cıkartırlarmı polisler nasıl ısler bu konu ve ben savcılıga gittikten sonra butun akrabalar benım uzerıme gelıcek buda bıraz sıkıyo canımı olan cesaretımıde alıyor acıkcası ama ben artık annem mutlu olsun istiyorum kaç yaşına gelmiş ayrı bı evi olmamış ve hep eziyet taciz laflı olsun elle olsun sözlü agır hakeretler küfürler havada ucusuyor yanı bana bu konu hakkında bıraz yardım edebilirmsiniz

Buraya bir konu açıyorsun, derdini anlatmaya çalışıyorsun ama sıfır özen.
O kadar zorlandım ki okurken.
Ciddiye mi almıyorsun burayı anlamadım ki öyle rastgele birisiyle konuşur gibi yazmışsın.
Düzenle öyle yorum yapalım.
Çünkü anlamıyoruz.

buyrun duzenlenmiş hali o an yazdığımda yazının duzenne dıkkat edemedm daha önemlii sorunlarım vardı Ben daha önceki konularımda da babamın aılesyle beraber yasadıgımızdan bahsetmiştim bize cok cektrdiler halada oyle ve bır evde yasıyoruz güzellikle demekle 20 yıldır ayrılmıyorlar artık bende polis ve mahkeme yoluna basvurmak istiyorum yalnız bir amcamla babamın uzerıne oturdugumuz ve onu o amcamı nasıl bu evden cıkartabılırım güzellikle yıllardır söyluyoruz kavga çıkartıyorlar yinede ayrılamıyoruz neredeyse tacize kadar oldu ama maalesef yine evdeyiz ne annem ne babam korkularından mı bılmıyorum polis yoluyla cıkarmaya yaklasmıyorlar ve ben artık bıktımm sımdı polıse ve savcılıgaa sıkayet etsem hemen gelip cıkartırlarmı polisler nasıl ısler bu konu ve ben savcılıga gittikten sonra butun akrabalar benım uzerıme gelıcek buda bıraz sıkıyo canımı olan cesaretımıde alıyor acıkcası ama ben artık annem mutlu olsun istiyorum kaç yaşına gelmiş ayrı bı evi olmamış ve hep eziyet taciz laflı olsun elle olsun sözlü agır hakeretler küfürler havada ucusuyor yanı bana bu konu hakkında bıraz yardım edebilirmsiniz

Çok sıkıntılı bir ev ortamı.
Nette 4320 sayılı bir kanun buldum:
Aynı çatı altında yaşadığınız kocanız, kocanızın ana-babası, kardeşleri, size veya çocuklarınıza sözlü, fiziksel, duygusal, cinsel veya ekonomik şiddet uyguluyorsa bu yasadan yararlanabilirsiniz.

Daha da devamı var nette araştırabilirsin 4320 sayılı kanun yazarak.
Ama benim anladığım kadarıyla annen başvuru yapmalı.
Yalnız şöyle de bir şey var eğer sana karşı da taciz, hakaret varsa sen de başvurabilirsin bence.
Allah kolaylıklar versin inşallah refaha erersiniz.

Çokk teşekkür ederim bana karşı ağza alınmıcak hakaretler ediyorlaar ama anneme ve diğer kardeşime zamanında tacizleri olmuştu bunun canlı sahitleri vardır ve ayıp ama amcam olucak kişi cinsel organını bizim yanımızda yani elliyo pantlnn içinde yapma diyoruz ayıp daha cok yapıyor ınadına ve ınanın artık dayanma sınırımı geçti

Peki siz onları bırakıp başka eve gidemez misiniz?
Annen korkuyormuş rezillik olmasından ama mesela kardeşini ikna edersen onunla bir karakola gidip işin enini boyunu öğrenmeye çalışın, taciz olayından falan bahsedin hep siz neler yapabilirsiniz, sonuçları ne olur öğrenin.
Keşke siz onları bırakıp ailenizle başka eve taşınsanız yok mu böyle bir durum?

Annemde babamda kaç yıldır bizle kalıyorlar hızmetlerimz var gibi saçma seylerle onların cıkmasını bkelıyorlar bu ev bızım o kadar şeylerini yaptık ettik onlar cıkıcak gibi sacma seyler dusunuyorlar anlatamıyorum onlara bu duurumu yada anlamak istemiyorlar diyorum mesela sokakta gördüğün dilenciye para verirsn geri isteyemzsn yani buda öyle diyorum yok nuh dıyolar peygamber demıyorlar ılla onlar burdan cıkcak gitcek onun için heer zaman kavga ediyorlar ama gitmezler yani kim bırakıp gider temizliği oluyo yemeği oluyo yatagı oluyo ve 5 kuruş vermiyosun

Evin tapusu ortaksa yapabileceğiniz birşey olduğunu sanmıyorum.
Sonuçta onlarda bu ev bizim siz çıkın derler.
Muhtemelen size rahat vermeme sebepleride sizi o evden çıkartmak içindir.
Tek çareniz sizin gitmeniz gibi gözüküyor.

Ben babam için zerre üzülmüyorum annem için üzülüyorum 21 senedir çekiyo ve ben yakında evlenip gidicem kız kardeşimde 3 5 sene sonra tek kalıcak o evde ona uzuluyorum ancak o dilekçe verir suc duyurusunda bulunursa cıkılır ya da ortlık karısacgı ıcın evmz satılır suan evn satılmasnada yanasmıyorlar hiç bi şekilde biz yiyp içip yatcaz durmak istemiyosan gidersn baska eve ama hiç bişi verilmeden annemde haliyle hakkını istiyor evin yarısıda olsa mahkme yoluyla satılmasa bile yarı ücretini karşılamalarnı isteyemezmyz bir cok yerde alablrsnz dendi ama blmyorm

Turkche krsna git :/ hangi kafayla yazabiliyosun sen bunu hadi ben düzgün yazmadım tamamda sende çok düzgün değilsin dinime küfreden müslüman olsa diye bi laf varya o tam suan kullanılabilir yani

aaaaaaa neden öyle diyorsun ama,

yazdıklarını bizim gözümüzle gör diye yazmıştım oysaki

sahi yazdığım mesajdan bu anlamımı çıkardın,

not:güzel türkçemizi kullanmaya başlamana azda olsa vesile olduysam ne mutlu bana,

siz evden çıksanız dışarda geçinemezmisiniz sonrada mahkemeye verip evin yarısını alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…