şizofren olmadığımı nasıl ispatlayabilirim?

cimenyesili1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
311
115
18
44
çok sevdiğim değer verdiğim erkek çok takıntılı davranmamdan ve kaybetme korkumu çok bellietmem yüzünden şizofren olduğumu düşünüyor.çok sıkıntılı bir mesleği var tehlikleli bir yerde çalışıyor ben deçok üstüne gittim çok ilgi bekledim bu dönemde.ve şu anda ciddi ciddi hafif derecede şizofren olduğumu düşünüyor arkadaşlar nasıl ispatlicam şizofren olmadığımı? ayrıca bana çok kırılmış bu zor dönemde bende aradığı huzuru bulamadığı için?

Takıntı ve kaybetme korkusu sizi nasıl şizofren yapıyor ben anlamadım.
Ne diyorsunuz da böyle söylüyor mesela ?
canım sadece beni bırakmasını istemiyordum ve bunu sık sık söylüyordum ve ilgi bekledim ondan onun iş hayatı şu an berbat durumda üstüme çok geldin sen şizofren olabilirsin dedi :(

bunun ispatımı olur rapor alın yada şizofren oldugunuzu kabul edin çünki gerçek bir şizofren asla hasta oldugunu kabul etmez;)

bunun ispatımı olur rapor alın yada şizofren oldugunuzu kabul edin çünki gerçek bir şizofren asla hasta oldugunu kabul etmez:KK66:
hay Allah :( inanın şizofren dedğilim 30 küsür yıllık hayatımda bana şizofren diyen tek kişi o oldu :(

Psikologa git sizofren olmadigina dair rapor al.
Ama sorun senin sizofren olman degil ki agzina oole denk gelmis soylemis. Sorun senin takintili ve bagimli olman. Psikologa gitmisken kendi mutlulugun icin tedavi ol

Psikologa git sizofren olmadigina dair rapor al.
Ama sorun senin sizofren olman degil ki agzina oole denk gelmis soylemis. Sorun senin takintili ve bagimli olman. Psikologa gitmisken kendi mutlulugun icin tedavi ol
ama sinirden mi söyledin dedim sinirden demiş de olabilirim ama düşünüyorum açıkçası dedi

canım sadece beni bırakmasını istemiyordum ve bunu sık sık söylüyordum ve ilgi bekledim ondan onun iş hayatı şu an berbat durumda üstüme çok geldin sen şizofren olabilirsin dedi :KK43:

Takıntı bu.
Ya kusura bakmayın da hayatı zaten yolunda gitmeyen birini boğarsanız böyle oluyor işte.Haksız diyemem kızmakta sevgiliniz için.

Back
X