- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.862
- 598
- 33
- Konu Sahibi cimenyesili1
Hele birde 36 yaşında en çok ona şaşırıyorum![]()
Yaşa başa bakmıyor bağımlı kişilik maalesef ama bu yaşa kadar böyleyse çok zor ilişkileri olmuştur eminim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hele birde 36 yaşında en çok ona şaşırıyorum![]()
Bu durumun şizofrenik ile alakası yok. Not: psikolojik danışmanım :)sürekli beni bırakma benim için geçici heves değilsin dediğim ve ilgi istediğim için
O zaman ben şizofren im beni iyileştir debırakamam çok seviyorum
30 küsür yıllık hayatında sana şizofren denmemesinin sebebi bahsettiğin özelliklerin şizofreniyle uzaktan yakından alakası olmaması olabilir :) Bu adam bilgisiz sen bunu en iyisi terk et.hay Allahinanın şizofren dedğilim 30 küsür yıllık hayatımda bana şizofren diyen tek kişi o oldu
![]()
Bu dediğiniz şizofreni değil paranoya :) bunu söyleyerek zaten kanitlayabilirsinizçok sevdiğim değer verdiğim erkek çok takıntılı davranmamdan ve kaybetme korkumu çok bellietmem yüzünden şizofren olduğumu düşünüyor.çok sıkıntılı bir mesleği var tehlikleli bir yerde çalışıyor ben deçok üstüne gittim çok ilgi bekledim bu dönemde.ve şu anda ciddi ciddi hafif derecede şizofren olduğumu düşünüyor arkadaşlar nasıl ispatlicam şizofren olmadığımı? ayrıca bana çok kırılmış bu zor dönemde bende aradığı huzuru bulamadığı için?
çok sevdiğim değer verdiğim erkek çok takıntılı davranmamdan ve kaybetme korkumu çok bellietmem yüzünden şizofren olduğumu düşünüyor.çok sıkıntılı bir mesleği var tehlikleli bir yerde çalışıyor ben deçok üstüne gittim çok ilgi bekledim bu dönemde.ve şu anda ciddi ciddi hafif derecede şizofren olduğumu düşünüyor arkadaşlar nasıl ispatlicam şizofren olmadığımı? ayrıca bana çok kırılmış bu zor dönemde bende aradığı huzuru bulamadığı için?
Süpeeer :)))Ah kaçamadım
Beni yine yakaladı eyvah
Huzursuz ediyor bakışları beni
Başımın belası, ambalaj hatası
Bu kadın gecemin korkulu rüyası
Havada karada o hep yanımda
Her yerde bu kadın
Beni arıyor, soruyor
Geliyor eyvah
Geri dönüyor, yemin ediyor
Beni seviyor eyvah
Diyememişte "şizofren" demiş.
Bu adamdan mı kürtaj oldun?sürekli beni bırakma benim için geçici heves değilsin dediğim ve ilgi istediğim için