• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şizofrenik düşüncelerim ...

Kendini yalnız ve çaresiz hissediyor musun? Ailenle aranda iletişim problemin var mı? Olmasını çok istediğin bir şey çok istemene rağmen olmuyor mu? Hiç kimsenin seni anlamadığını ya da kendini insanlara ifade edemediğini düşünüyor musun? Ne çok soru sordum
Evt saydıklarınuzın hepsi var malesef :(içime kapanık sessizimdr çoğunlukla karşımdaki konştuğumu duymaz pek anlamz da çekingenlikten herlde bilmyrm mesela kendim içimden edebiyat parçlr gibi konuşurum düzgün ama başkasıyla çok nadir :(

Belirti derkn anlamadım

Eşiniz için de yine böyle bir hastalık belirtilerine baktığınızı ve yazdığınızı hatırlıyorum daha önceden. Şizofreni, paranoya vs. teşhis konulmadan öyle lap diye kendi kendimize konulacak isimler değiller ki. Bu durumdan ciddi ciddi muzdaripseniz bir uzmana danışın tabi ki. Ama aa kesin ben öyleyim demek sizi daha iyi yapmaz.

Bu

bu arada B'nde kova burcuyım hayal dünyası geniş diye okumuştum :)
ohooo evdeki perdelere konser veriyorum ben seyirci yerine koyup...:)
yalnız şu var bunları ben olarak yapıyorum...yani başkasıymışım gibi değil
aynanın önünde dans ederim mesela,poz veririm saçma saçma,yine harikasın bebeğim diyip bakıyorum günlük hayatıma..
bunu bence çoğu insan yapıyor ama rahatsız oluyorsan ...bilemicem

Himm. Cok dizi izliyosan olabilir tabi. Yasin kucuk belli. Yoksa boyle etkilenmezdin. Piyasada oyle izlenecek dizi de yok pek, sen ne izliyosun bu kadar? Gercekten de o dizileri izlemeyi birakip, gercek hayata donmelisin.
Yok dizileri aşırı etkinlenme değilde anlatmak istedim kendi iç hayal Dünya'nı mı yaşıyrm acaba bu arada yaşım 27 .

Evt saydıklarınuzın hepsi var malesef :KK43:içime kapanık sessizimdr çoğunlukla karşımdaki konştuğumu duymaz pek anlamz da çekingenlikten herlde bilmyrm mesela kendim içimden edebiyat parçlr gibi konuşurum düzgün ama başkasıyla çok nadir :KK43:

Anladım canım. İlk iş olarak her insanın seninle eşit olduğunu ve senin yaşadığın sıkıntıları birçok insanın yaşadığını, tüm bu sorunların senin özgüvenini zedelememesi gerektiğini kendine kabul ettirmelisin. Hergün bunu düşün. Ailenle ilgili olarak da onları değiştiremeyeceğini, oldukları gibi kabullenip kendin için ileriye dönük pozitif adımlar atman gerektiğini idrak et ve harekete geç. Allah'tan başka hiçbirşeyden korkma (inancını bilmiyorum ama) bazı insanlar doğuştan şanslıdır ama bazı insanlar kendi şansını kendi yaratır. Hiç bir zaman pes etme. Psikolog değilim ama şu an yaşadığın durumun henüz psikolojik olarak hastalık boyutuna ulaşmadığını düşündüğüm için bunları söylüyorum. Son olarak da imkanın varsa bir psikoloğa görün. Hiçbir şey olmasa bile konunun uzmanı olan biriyle yapacağın konuşma seni çok rahatlatacaktır.

Yani
ohooo evdeki perdelere konser veriyorum ben seyirci yerine koyup...:)
yalnız şu var bunları ben olarak yapıyorum...yani başkasıymışım gibi değil
aynanın önünde dans ederim mesela,poz veririm saçma saçma,yine harikasın bebeğim diyip bakıyorum günlük hayatıma..
bunu bence çoğu insan yapıyor ama rahatsız oluyorsan ...bilemicem
B'nde başkası değil kendim olark gibi de çok hayal Perestmiym diye düşündüm norml mı değilmi açmak istedim sennde güzelmiş alkış da alıyorsan şarkı sonrası vahim durum :)

Çin
Anladım canım. İlk iş olarak her insanın seninle eşit olduğunu ve senin yaşadığın sıkıntıları birçok insanın yaşadığını, tüm bu sorunların senin özgüvenini zedelememesi gerektiğini kendine kabul ettirmelisin. Hergün bunu düşün. Ailenle ilgili olarak da onları değiştiremeyeceğini, oldukları gibi kabullenip kendin için ileriye dönük pozitif adımlar atman gerektiğini idrak et ve harekete geç. Allah'tan başka hiçbirşeyden korkma (inancını bilmiyorum ama) bazı insanlar doğuştan şanslıdır ama bazı insanlar kendi şansını kendi yaratır. Hiç bir zaman pes etme. Psikolog değilim ama şu an yaşadığın durumun henüz psikolojik olarak hastalık boyutuna ulaşmadığını düşündüğüm için bunları söylüyorum. Son olarak da imkanın varsa bir psikoloğa görün. Hiçbir şey olmasa bile konunun uzmanı olan biriyle yapacağın konuşma seni çok rahatlatacaktır.[/QUOTE

Çok teşekkürlr psikolog gibisine okurken bile gözlerim doldu .inançlıyım tabiki .bnnde çok sorun olduğunu düşünmyrm da emin olmk istedim tepkilerinzle.imkn özl olark yok malesef devlette gitmştim hastalık şikayeti anlatır gibi oldu reçete yazdı ilaç hmm imkanım olduğu ilk özl olark gitmk istedğim yer zatn galiba konuşup dertleşeck insan arıyrm belkide .hep başkakarını dinlerim bn pek anlatmam.

Neden bilmiyorum ama "bos ev" filmini hatirlattin bana. Bi an seni ordaki kiz gibi gordum. Izlemediysen tavsiye edecegim ama, daha cok etkilenebilirsin ondan.

Bence biraz hayal kurmayi seviyorsun. Yani sen de farkindasin aslinda bir film cekilmediginin ama oyleymis gibi davranarak farkli biri oluveriyorsun. Yani bana pek hastalik belirtisi gibi gelmiyor, sen de bunun farkinda oldugun icin. Ama gunluk yasantini etkileyecek boyuttaysa bence de bir psikologa gorunebilirsin.

yine de evham yapma, eminim buyuk bir problem degildir.

Neden bilmiyorum ama "bos ev" filmini hatirlattin bana. Bi an seni ordaki kiz gibi gordum. Izlemediysen tavsiye edecegim ama, daha cok etkilenebilirsin ondan.
Hım izlerim aa böyluim dersem kötümü .acaba teşkkrlr

Bence biraz hayal kurmayi seviyorsun. Yani sen de farkindasin aslinda bir film cekilmediginin ama oyleymis gibi davranarak farkli biri oluveriyorsun. Yani bana pek hastalik belirtisi gibi gelmiyor, sen de bunun farkinda oldugun icin. Ama gunluk yasantini etkileyecek boyuttaysa bence de bir psikologa gorunebilirsin.

yine de evham yapma, eminim buyuk bir problem degildir.
Aynn birz etkilediğini düşünüyrm sorunlardan da kaynaklı tabi onunda farkındayım teşkkrlr

Peki her gün mu böylesin
yoksa arada can sıkıntısından mı geliyorlar ?

Peki her gün mu böylesin
yoksa arada can sıkıntısından mı geliyorlar ?
Oyunculuğu arada can sıkıntısı .ama düşüncelerim beynim sürekli alıp veriyrrum takıyorum herşeyi .o yüzden çok sağlıklı olduğumu sanmıyorm imkanım olsa uzmana gidicm .

Back
X