• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Skandal!!!! Sakin gitmeyin,,Altinkum kadınlar plajında denizde yılan vardı! !

Arkadaslar konuya direk giricem.
Dün sariyerdeki kadınlar plajına gittik annem ve 1 yasindaki oğlum ile.. 'haftasonu gitmeyin kalabalık oluyo ' demişlerdi. . Bizde haftaici gittik. İnanılmaz kalabalikti. Düşünün denize girebilmek için yerde guneslenenlerin üstünden atliyoduk:) neyse kahvaltı ve ogle yemegi goturmustuk ama masalarin ve sandalyelerin pisliginden acamadik bile posetleri.igrenc otesiydi.. hijyenden yoksun Sineklerin havada ucustugu bi ortam düşünün.. neyse denize girdik.. heh deniz temiz bol bol yuzeriz bari dedik.. aman allahım annem yüzerken bende hazırlanıp giricem.. denizin yarısı boşaldı.. bağırislar çığlıklar anlamadim ilk. sonra bi gördümki simsiyah 1 metre boyunda yılan.. kafası havada geziyo denizde.. annemle aralarinda 1 metre yok.. anneme bağırmaktan cenem çıktı yerinden (hala ağrıyı çenem) çok şükür annemde farkeder farketmez çıktı denizden. . Hemen yetkililere koştum. . Denizde yılan var yüzenler için anons yaptırın ciksinlar denizden.. aldığım cvp şu " o yılan bişey yapmaz su yılanı o.. dünde benim yanımdan geçti bişi yapmadi" dedi çirkin Mahlukat.. gulermisin aglarmisin.. dedim param size zehir zikkim olsun.. biz tabi bidaha denize menize girmedik korkudan.. saat 6 oldu bi grup erkek içeri girdi neymiş plajı temizliceklermis.. apar topar giyindim çıktık yukarı. .bi kavga..plajin sahibinin kızı basbas bagiriyo genç bi çocuğa. . Sandalye kavgasiymis..Kadinin sesini duyan aşağıya inen adamlar sopalarla ciktilarmi yine yukarı. . Geç çocuğu dovdulermi. . Allahtan çocuk bindi arabaya kaçtı.. yani bide müşteriyi dovuyolar utanmadan.. yani anlayacaginiz rezillikti.. sakin ama sakın gitmeyin..
sudan sebeplere bak hey Allahıııım:KK53:

Allah iyiliğinizi versin :KK48: Gördünüz mü dağdan inerken :rolleyes:

Dağdan inme, kaba saba bir yılandı yani :KK70::KK70::KK70:

Yalnız o değilde, kafası dışarda yüzmesi nedir??? Anaconda gibi. Evimde otururken ürperdim yemin ederim :KK57:
Napsın hayvan belki kulağı ağrıyor dalamıyor? Belki o kadar yüzme biliyor? :D

Vay görgüsüz yılan vay, dağdan inmiş bir de he. :sopa:
Yılan görmek beni de korkuturdu ama işletmenin suçu değil bu. dediğiniz gibi dağdan inmiş yani, onlar ne yapsın 7/24 yılan gözcülüğü mü yapacaklar?

İşte hep böyle dagdan inip aramıza karışmaya çalışıyor gorgusuzler. Yılanın başını küçükken ezeceksin. Cahil yılan.

Napsın hayvan belki kulağı ağrıyor dalamıyor? Belki o kadar yüzme biliyor? :KK70:

Şu an 2 metre boyunda açık kahve-sarı bir çıngıraklı yılan, boyunun yarısına kadar dışarda, dalgaların arasından yavaşça süzüle süzüle kıyıya geliyor. Yani olay zaten korkutucu, bir de öyle bir canlılıkla anlattı ki konu sahibi kafamın içinde dönen film bu şu an :anne:

Yılandaki iyi cesaretmiş valla o kadar kadının arasından kafa çıkarmak yürek ister. Ama yılanı dinleseydiniz birşey anlatmak istemiş olabilir. Yeter la her gün 10 bin kadın geliyorsunuz burayı kadınlar hamamına çevirdiniz, bugün de biz yüzcez dağılınn şimdi.

Ayrıca o plajı duymuştum, aşırı kalabalıkmış, denizde yüzecek yer kalmıyormuş. Herhalde denizsizlikten ölsem gidemem. Kadınlar hamamı gibi, yılan haklı ben de yılan olsam bu gidişe bir dur derdim.

Ne zaman hayvanların da yaşam hakkına sahip çıkabileceğiz acaba?
Siz orada 3 - 4 saat eğleneceksiniz diye koskoca denizde yılan avına çıkacak değiller ya. Allah bilir şimdiye kadar kaç deniz canlısının üstünde yüzmüşüzdür.
Ayrıca ben de deniz yılanının bir şey yapmadığını düşünüyordum.

Ama genç çocuğu dövme olayını anlamadım.

Yılandaki iyi cesaretmiş valla o kadar kadının arasından kafa çıkarmak yürek ister. Ama yılanı dinleseydiniz birşey anlatmak istemiş olabilir. Yeter la her gün 10 bin kadın geliyorsunuz burayı kadınlar hamamına çevirdiniz, bugün de biz yüzcez dağılınn şimdi.

Ayrıca o plajı duymuştum, aşırı kalabalıkmış, denizde yüzecek yer kalmıyormuş. Herhalde denizsizlikten ölsem gidemem. Kadınlar hamamı gibi, yılan haklı ben de yılan olsam bu gidişe bir dur derdim.

Yılan vukuatından sonra deniz de tenhalaşmıştır tam yüzülecek zamanmış aslında.

Olay gerçek mi bilmem, çok tezatlar var. Erkek müşteri gibi ?

Ama yılanlar başını dışarıya çıkarır zaten eğer su yılanı değilse. Birde su içinde sokamadiklarini duymuştum. Doğru mu bilmem.

Back
X