Skar gebelik yaşayanlar

Tugraderya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
515
209
53
28
Bugün paylaşım yapmıştım. Malesef skar gebelik teşhisi kondu hastaneye yatışım yapıldı kürtaj ile sonlandırılacak kese sezeryan kesiginin altına yerlesmiş. Bu durumu yaşayanlar nasıl geçti yazar mısınız bilgisi olanlar

Bilgim yok ama linkini bıraktığım sayfayı okudum bence bir doktora daha gözükün

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun, eğer istiyorsanız inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğiniz olsun

Biraz geç oldu ama eğer bu durumla karşılaşan olursa dediğiniz gibi ismail özdemir hocamız bu işin piri 2 düşük yaptım skar gebelikten dolayı ama düşüklerin skar gebelikten olduğunu hiç kimse bulamadı. En sonunda hamile kaldım. Skar gebelik olduğu söylendi ne kendi doktorumuz ne de devlet hastanesi kabul etmedi. Sonlandırmak istediler hep. Sonra zeynep kamilden ayrılmış profösör zeki şahinoğluna gittik. Beni de aşar diyerek ismail özdemir hocamıza gönderdi. Sağolsun 38.haftaya kadar hergün aradı her hafta çağırdı hiç yalnız bırakmadı. Hep destek oldu. Doğum zamanı ilk önce bebeğimizi babaya teslim etti 6 saat benimle uğraştı çok şükür ne mesane ne de rahime zarar vermeden kurtulduk. Gözünüz kapalı gidebilirsiniz. Önemli olan karar vermeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun aynı sıkıntıyı bende yaşadım 12. Haftada öğrendim gebeliği mi çok doktor dolaştım yalnızca bir doktor bu işi üstlendi hiçbir hastane kabul etmedi hepsi sonlandırma yoluna gittiler.hamilelik boyunca hiç bir sıkıntı yaşamadık şükür ama doğum zamanı geldiğinde önce bebeği aldılar hemen sonra da altı saatlik operasyon sonunda ne
Rahim ne de mesaneyi almadan atlattık .bir ay kadar sondayla dolaştım. Bebeğimde gayet sağlıklı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…