Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cilt Bakımı ÜrünleriSkincode ürünlerini kullanan var mı?
Skincode ürünlerinden jelimsi göz çevresi kremi, refiner peelingi ve jelimsi maskesini kullandım. Gerçekten cildinizi yenilediğini hissediyorsunuz, bana iyi geldi.. Avene ve Skincode kullanıyorum.
28 yasindayim. Asiri hassas bir cildim var. Kaz ayaklarindan rahatsiz oldugum icin skincode revitalizing eye contour cream i kullandim. Ilk suruste harika bir urun oldugunu hissettim. 1 ay kadar sonra beni rahatsiz eden kazayaklar gozle gorulur sekilde azaldi ancak goz altlarimda kahverengi lekeler olustu ve bunlar da beni cok rahatsiz ediyor. Ilk firsatta aldigim yere geri goturecegim. Cool white essence kullandiginiz anda cildinizi aydinlatiyor ama baska bir ise yaradigini sanmiyorum. Purifying temizleyici jelinden, goz ve dudak temizleyicisinden, extra gentle skin refiner maskesinden memnunum.
ben uzun zamandır neostratanın tonıgını kullanıyordum tandgmz bır doktor önermişti cildimdeki isilik gıbı olan sivilceler için.
cok duzenlı kullanamadım tabıkı allerjık astımım yuzunden aama yınede fayda ettı cıldımı pürüzsüzleştirdi. keşke kokusu agır olmasa sabah aksam her fırsatta kullanıcam.
skıncodenınde gözenek kremlerını aldım onuda cok duzenlı kullanamıyorum unutuyorum falan ama yınede dıkkat etmeye calısyorum tabıkı duzelme var ama tamamenn gecmedı sımdılık kullanmaya devam bakalım
skincode ürünlerinden inanılmaz memnun kaldım muhteşem bi ürün özellikle göz altı lıghtening eye göz kremi bana çok yaradı ve selülit için olan bir köpüğü var ağda sonrası tahrişi bile geçiriyor herkese tavsiye ederim...
Karma bir cildim var.Skincode nin peeling ini haftada 1 kullandım.Çok yumuşak bir kıvamı var tahriş etmeden temizliyor.ölü deriyi atıyor
Hassas karma ve yağlı cildi olanlara tavsiye ederim.çoooook memnun kalacağınızdan eminim.
Merhaba kar bende 15 gün önce kullanmaya başladım skincode temizleme jelini aynı zamanda sivice kremi clindoxyl ni kullanmaya başladım ama daha faydasını goremedim sizceffaydası olurmu ?