Skk hastanesinde burun ameliyatı

a evet ulasmasi biraz zor galiba, ben bir elektronik posta gönderdim, ya ulasmadi, ya da cevaplamadi daha.
dur bakalim.

bu arada simulasyonlarima ne diyorsunuz? yaparken cok eglendim...

Gittim konuştum çok canayakın biri hemen amelyt olblrsn estetikte yapablrz deddi burnun bnde merak etme deddi. ekg röntgen kan aldırdım yarın sonuçları gstercmhyırlısı bakalım :)

a cok sevindim senin adina. umarim tahliller de süper cikar, tez zamanda da ameliyatini olabilirsin. fiyat olarak ne dedi sana peki?

kızlar bende yarın gideceğim devlet hastanesine aslında kbb ye gidecektim ama devilasyon ameliyatımı 2 yıl önce oldum ben o yüzden estetik cerrahi bölümüne gideceğim ama ssk yapar mı bilmiyorum yani forumdan takip ettiğim kadarıyla karşılıyor gibi ama karşılamama ihtimali ve doktora rezil olma ihtimalide var . bu konuda kesin bir bilgisi olan var mı acaba ?

İnş yaa :) Fiyat konusunu daha konuşmadık çarşamba günü tahlillerim gstermeye gidince inş :)

Ben ameliyatımı fakülte hasanesinde oldum. Bazen özelde olsaydım acaba daha mı iyi oldurdu diye soruyorum kendime? Özel mi iyi, devlet mi iyi , ya da tıp açısından farkı var mı bilmiyorum. Ama davranış, hal ve hareket açısından fark var.

Back
X