Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gittim konuştum çok canayakın biri hemen amelyt olblrsn estetikte yapablrz deddi burnun bnde merak etme deddi. ekg röntgen kan aldırdım yarın sonuçları gstercmhyırlısı bakalım :)
kızlar bende yarın gideceğim devlet hastanesine aslında kbb ye gidecektim ama devilasyon ameliyatımı 2 yıl önce oldum ben o yüzden estetik cerrahi bölümüne gideceğim ama ssk yapar mı bilmiyorum yani forumdan takip ettiğim kadarıyla karşılıyor gibi ama karşılamama ihtimali ve doktora rezil olma ihtimalide var . bu konuda kesin bir bilgisi olan var mı acaba ?
Ben ameliyatımı fakülte hasanesinde oldum. Bazen özelde olsaydım acaba daha mı iyi oldurdu diye soruyorum kendime? Özel mi iyi, devlet mi iyi , ya da tıp açısından farkı var mı bilmiyorum. Ama davranış, hal ve hareket açısından fark var.