skolyoz ameliyati deneyimleri olan?

novandel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
4
0
1
27
18 yasindayim ve buraya skolyoz ile ilgili soru sormak için üye oldum derecem 40 a yaklasti artik biraz olsa da fark ediliyor sırtım uzun boylu ve normal zayiflikta biriyim 20 li yaşlara gelince ameliyat olmayı düşünüyorum ama korkularim çok ameliyat sonrası hakkında bilgisi olan ve ameliyat gecirenler basindan gecenleri anlatirsaniz çok sevinirim felç olma riski ve hareket kisitliligindan çok korkuyorum müzik öğrencsiiyim ameliyattan sonra keman ve piyano çalarken zorlanma gibi koşarken acı çekme Eskisi gibi uzun yüzememe iste bu sorunlarla karsilasirmiyim acaba doktor geçiştirerek hepsini yaparsın demisti gecen yil gerçekten öyle mi ne gibi zorlukları var bu riskli ameliyatin ömür boyu böyle yaşayamam ağrilarim artiyor

Son düzenleme:
Ve skolyoz ameliyatini başarıyla sonuçlandiran örnek gösterebileceginiz doktor var mi ? Yardımci olursaniz çok sevinirim

Merhaba tatlım egriligin devam edecekse ileride daha çok sorunlar yasiycak sin nerde oturuyorsun ben 12 yıl önce oldum ameliyat ama yaşım 14 falandi suan iyiyim hala duruyor platinlerim ama bazen ağrım oluyor tabiki ama bır an önce doktor bulup ameliyat ol bence

Merhaba tatlım egriligin devam edecekse ileride daha çok sorunlar yasiycak sin nerde oturuyorsun ben 12 yıl önce oldum ameliyat ama yaşım 14 falandi suan iyiyim hala duruyor platinlerim ama bazen ağrım oluyor tabiki ama bır an önce doktor bulup ameliyat ol bence

Eğrilik yavaşça ilerliyor 40 dereceyi geçmiştir artik farkediliyor ağrilarim da artti ameliyat olmaliyim arkadaşlarim habire dik dur diye uyariyorlar keman çalarken atik sirtim agiriyor skolyozum S şeklinde iki tarafli yani ameliyattan sonra hareketlerimin kisitlanmasindan ve felç kalmaktan çok korkuyorum

Bundan 13 yıl önce Azmi Hamzaoğlu'na skolyoz ameliyatı oldum.32 derece S şeklindeydi seninki gibi.Kolay bir ameliyat değil elbette tahmin edersin.Ancak platinler oturduktan sonra çok rahat edeceğini söyleyebilirim.Doktorun kim bilmiyorum ama azmi hocaya gözün kapalı güvenebilirsin.Ne yazık ki çok uçtu fiyatı o ayrı.Bir de Ünsal Domaniç çok çok iyidir. Belki biraz yaşlanmıştır ameliyat için ama herşeyi a dan z ye anlatır.yüzmek çok faydalı Sırtını güçlendirir.Hiçbir kısıtın olmayacak diyemem.tabi ki sırtında çivileri tutan bir Çubuk olacak.sen altta ameliyat edilmeyen sağlam birkaç omur sayesinde eğileceksin.birazcık sınırlı yani,çok değil.mesela mekik çekemez,köprü kuramaz parande atamazsın ama onu da yapmayıver canım☺️

Back
X