Çocuk Hastalıkları Skolyoz korsesi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Serap cakir

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Mart 2020
2
0
1
50
Merhabalar,oğlum 9 yaşında 22 derece skolyoz teşhisi konuldu.Doktor korse tedavisine başladı.Korse kullanan çocuğu olan anneler korsenin faydasını gördü mü? Cocuk korse kullanmak istemiyor bu sureci nasil atlattiniz? Deneyimli arkadaslarin onerilerini bekliyorum .Tesekkurler.

Merhaba serap hanım başladınız mı korse kullanmaya benim 11 yasinda kızımda kullanacak ne durumdasınız acaba?

Merhaba, benimde 11 yaşındaki kızima şubat ayında skolyoz teşhisi kondu. Ancak çok zorlanıyoruz. Özellikle yaz günü bu plastik korseyi kullanmak çok zor oluyor. Düzenli kullanamıyoruz. Bu yaz yüzmesi için havuza göturcektim ama covidden dolayı götüremedim. Siz neler yapiyorsunuz. Motive olmak için lutfen deneyimlerimizi paylaşalım.

Merhaba herkese 11 yaşındaki kızımın da 24 derece skolyozu var. Fizik tedaviye gidiyor ve korse takmaya başladı.
2 ay olacak korse kullanalı ama özellikle okulda çok zorlandığını görüyorum.
İnanılmaz terletiyor, çıkarıp yeniden de takamıyor, bu sebeple çok mutsuz. Sizin çocuklar nasıl atlattılar bu süreci?

Back
X