Slayt gösterisi için kararsız kaldım ...

elizhaa

elizhaa...
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
172
1
96
Manisa
Kızlar ben düğünde slayt gösterisi muhakkak olsun istiyorum,hatta kendim hazırlayacağım bunu ama şöyle bir sıkıntı var...
Bebeklik,çocukluk,ailemle ve arkadaşlarımla olan resimlerimizden de koyacağım,eee o zaman nişanlımla ikimizin müziği yarılanmış oluyor,yani müzik bitiyor,bize az bir zaman kalıyor sanki...şöyle yapsammm ,ikimiz için ayrı bir şarkıyla slayt,çocukluk vs...için ayrı bir müzikle slayt,nasıl olur ki acaba?hem bize özel şarkıda sadece bizim resimlerimiz olur..

kimsenin bir fikri yok galibaaaa zaten kızlar ilgilenmiyor bu tarz şeylerle çok,ben her şeyi kendim yapayım diye uğraşıyorum,o da ayrı bir stres zaten:)

müzik tekrardan baştan çalabilir canım yada resimleri biraz daha azaltabilirsin çok resim olursa müzik çabuk biter

cnm müzik tekrar calsin..
bende kiz kardesime hazirladim böyle bir slayt...müzikledi ekledim ama cooook kararsizim hala icime hic sinmiyor..
sen müzik sectin mi?

cnm müzik tekrar calsin..
bende kiz kardesime hazirladim böyle bir slayt...müzikledi ekledim ama cooook kararsizim hala icime hic sinmiyor..
sen müzik sectin mi?

Kızlar ben slaytımı bitirdim çok şükür ve çoooook güzel bir şey çıktı ortaya,küçüklüklerimizle başlayan,aile ve arkadaşlarımızla olan kısma Mirkelam -HATIRALAR koydum ve şarkıyı yarıda kestim,uzağa gelin gideceğim için çook da uygun oldu,sözleri herkese uygun kullanabilirsiniz...eşimle ben olan kısma Onur AKIN -SEVİYORUM SENİ koydum,ilk tanıştığımız zamanlar,özel resimler,nişan ve nikah olmak üzeree sıraladım,sonuna kadar bu şarkı çalacak,harika oldu...

Son düzenleme:
Kızlar ben slaytımı bitirdim çok şükür ve çoooook güzel bir şey çıktı ortaya,küçüklüklerimizle başlayan,aile ve arkadaşlarımızla olan kısma Mirkelam -HATIRALAR koydum ve şarkıyı yarıda kestim,uzağa gelin gideceğim için çook da uygun oldu,sözleri herkese uygun kullanabilirsiniz...eşimle ben olan kısma Onur AKIN -SEVİYORUM SENİ koydum,ilk tanıştığımız zamanlar,özel resimler,nişan ve nikah olmak üzeree sıraladım,sonuna kadar bu şarkı çalacak,harika oldu...

Kızlar ben düğünde slayt gösterisini Reklam içerikli mesaj, Lütfen yazdıklarına itibar etmeyin ! sitesinden yaptırmıştım. Harika seçenekler var, sürekli yeni seçenekler de ekliyorlarmış zaten. Çocuklar için v.s. de doğum günü slayt gösterisi seçenekleri filan da var. Bellimi olur bebeğimiz olunca bakarsın bir slaytta ona yaptırırız :)Hiç sorun yaşamadık. Çok ilgili bir şekilde çalışıyorlar. Klasik slayt gösterilerinden farklı şeyler yapıyorlar. Arkadaşlarım ve düğünümüze gelen misafirler bayıldılar. Nere yaptırdığımı sordular. Ben de size tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…