Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana istedigini sorabilirsin bende 9senedir SLEhastasiyim ve bayagi inis ve cikislarim oldu azcikta olsa belki sana destek.olabilirimMerhaba arkadaşlar ben kaç kere Sle ile ilgili yazdım. Kimse cevap vermiyor. Sle konusunda konuşabilecegim biri varsa cevap yazabilir mi?
ben 12 yasindayke bana Lupus soyle anlatilmisti Lupus=Kurt bagisiklik sistemimiz bizimle bizim icin caliscagina bir kurt gibi bize karsi calisiyor...Yazin 50faktor gunes kremi surmezsek yuzumuzde kizarikliklardan olusan bir kelebk formu oluyor, yani sira eklem agrisi ve idrarda yüksek derecede protein buda demektirki böbreklerimiz bize sinyal veriyor biz iyi degiliz diye ve böyle devam ediyor kontisonlar iciliyor kilolar alip veriliyor bir gün iyi oluyoruz ertesi gün saatlerce uyumak istiyoruz hayat zorlastikca zorlasiyor ama biz ne yapiyoruz hep positiv düsünüp yilmiyoruzOne ki..
Kız cok acıklayıcı olmuş vallahi..ben 12 yasindayke bana Lupus soyle anlatilmisti Lupus=Kurt bagisiklik sistemimiz bizimle bizim icin caliscagina bir kurt gibi bize karsi calisiyor...Yazin 50faktor gunes kremi surmezsek yuzumuzde kizarikliklardan olusan bir kelebk formu oluyor, yani sira eklem agrisi ve idrarda yüksek derecede protein buda demektirki böbreklerimiz bize sinyal veriyor biz iyi degiliz diye ve böyle devam ediyor kontisonlar iciliyor kilolar alip veriliyor bir gün iyi oluyoruz ertesi gün saatlerce uyumak istiyoruz hayat zorlastikca zorlasiyor ama biz ne yapiyoruz hep positiv düsünüp yilmiyoruz