Sevgilim takip ettiği kıza yazdım ? Neden kadın kadının düşmanı?

tugbaliskonn8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2025
3
-3
1
26
Sevgilim instadan bı kızı takip etmiş kim diye bakıyorum kaç gündür sordum öylesine dedi . neyse kıza yazdım bende sana yazdım diye baya yazdım en son gördü mesajı yok tanimiyorum mesaj isteklerinde bulamadım zaten tanımadiklarıma cevap vermiyorum dedi . neyse ben bidaha yazdım kızda bana en son şunu yazmis " aaa yettin artık valla sizin gibiler yüzünden insanin inadına konuşası geliyor böyle durumda karşı tarafa yazma bende sana tavsiye ilgisini çekmese bile ilgi çektirirsin yazmış"

Neden kıza yazdınız ki? Meseleyi sevgilinizle halletmeniz daha iyi olurdu. Şüphelendirecek hareketleri mi var? Mesaj atıp sildiğini mi düşündünüz?

Sevgilin "öylesine" kızları takip ediyor sen de o kızlara yazıp olay nedir diye mi soruyorsun? Bu durumda konuşman gereken kişi sevgilin olmalı. Ha o da geçiştiriyor mu ayrılırsın.

Valla çok da güzel demiş kız niye rahatsız ediyorsun ki
Sevgiline güvenmiyorsan şüphen varsa neden birliktesin diye sorarlar adama

kadin haksiz mi?
sana ne adamin birilerini takip etsin istemiyorsan ona engel ol. adama sesin cikmiyor elin kizini taciz ediyorsun. bana gelse boyle bir mesaj cok rahatsiz olurdum. kimsenin huzurunu kacirmaya hakkiniz yok

Sevgilim instadan bı kızı takip etmiş kim diye bakıyorum kaç gündür sordum öylesine dedi . neyse kıza yazdım bende sana yazdım diye baya yazdım en son gördü mesajı yok tanimiyorum mesaj isteklerinde bulamadım zaten tanımadiklarıma cevap vermiyorum dedi . neyse ben bidaha yazdım kızda bana en son şunu yazmis " aaa yettin artık valla sizin gibiler yüzünden insanin inadına konuşası geliyor böyle durumda karşı tarafa yazma bende sana tavsiye ilgisini çekmese bile ilgi çektirirsin yazmış"
Kız bence az bile demiş. 2 kere yazmışsınız. Bir de kadın kadının düşmanı oldu yine

Sevgiliniz rahatsız olduğunuz şeylere dikkat etmiyor, size önem vermiyorsa ayrılırsınız. Başkasına mesaj atıp kurcalamaya gerek yok bence.

Ben insan gibi sordum diye niye bana inadına konusasim geldi diyor ki
İnsan gibi soru sormuyorsunuz ikinci kez yazıp rahatsız ediyorsunuz. Sevgilinize lafınız geçmeyin kadına ısrarla mesaj almanızın hakkı hiçbir tarafı yok.
Korktunuz mu, kız isterse sevgilinizle istediği şekilde konuşacak diye?

Haklı kız mesaj atmışsınız cevap yok,sonra 2.sefer kıza tekrar mesaj atıyorsunuz sana yazdım diye hem de bayağı yazdım demişsiniz kız tanımıyorum deyince 3.sefer tekrar yazıyorsunuz karşı tarafda artık rahatsız olmuş ve cevabını vermiş insanları rahatsız etmeyin arka arkaya attığınız mesajlar tacize girer bilmem farkında mısınız.

Evet resmen kadın düşmanlığı yapmışsın, hak verdim sana, niye yazıp kendini böyle küçük dusurdun ki, senin problemin sevgilinle, kıza yazman çok utanc verici, kiz en doğru şekilde cevap vermiş sana. Böyle bir konuyla yazmak ne demek, üst üste mesaj atmak ne demek, senin adina; yaptığın ve aldığın cevaptan çok utandım resmen. :olamaz:

Ben olsam sana küfürü basardım

Kadının düşmanı sensin o çükü elinde gezen azgın sevgiline sor hesabı

Offf kız çok haklı.

Back
X