- 19 Aralık 2019
- 37
- 5
- 86
- 25
- Konu Sahibi Gokyuzune not 031
-
Merhaba çok geçmiş olsun hiç moralinizi bozmayın. Bende tüp bebek tedavisi görürken lupus teşhisi konuldu. Teşhisi Koyan doktor benimle çok açık ve sert konuştu öncelikle senin sağlığın sen toparlamadan gebe kalamazsın ya sana ya da bebeğe yazık olur dedi. Toparlan Allah 1 tane çocuk sana nasip etsin 2. Çocuğu asla düşünmeyeceksin dedi seni kaybederiz geride kalanlara yazık olur dedi. Embriyo transferini 1 yıl erteledik ilaç tedavisine başladık romatologum jinekoloğum uygun zamanı belirledi 3 gün önce transferim gerçekleşti. Bu doktorumdan önce de bir hastanenin dr.u sen bebek yapamazsın demişti bütün umutlarımı almıştı. Seni çok iyi anlıyorum hiç ümidini kaybetme.önce kendin iyileş hastalığın alevinin söndüğü kontrol altınaaHanımlar merhaba ben 4 yıllık evliyim ama 4 tane düşügüm var sle lupus hastasıyım protein kaçagım vardı bugün doktorum bana bebeğimin olamicagını söyledi kendimi hiç iyi hissetmiyorum aynı durumda olanlar bana ulaşabilirler mi
Çok ama çok teşekkür ederim size öncelikle ben hatay da yaşıyorum benim Dr um da ögretim görevlisi ve bu konuda gayet başarılı hastalıgımın alevlendigi bir dönem böbreklerime savaş açtı ve protein kaçaagı meydana geldi şuanlık onlarla ugraşıyorum ama bi yandan da bütün umudumu kaybetmek üzereydim siz bana umut oldunuz Rabbim şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine kimin ne duası varsa en hayırlı bi şekilde kabul etsin inşaAllahMerhaba çok geçmiş olsun hiç moralinizi bozmayın. Bende tüp bebek tedavisi görürken lupus teşhisi konuldu. Teşhisi Koyan doktor benimle çok açık ve sert konuştu öncelikle senin sağlığın sen toparlamadan gebe kalamazsın ya sana ya da bebeğe yazık olur dedi. Toparlan Allah 1 tane çocuk sana nasip etsin 2. Çocuğu asla düşünmeyeceksin dedi seni kaybederiz geride kalanlara yazık olur dedi. Embriyo transferini 1 yıl erteledik ilaç tedavisine başladık romatologum jinekoloğum uygun zamanı belirledi 3 gün önce transferim gerçekleşti. Bu doktorumdan önce de bir hastanenin dr.u sen bebek yapamazsın demişti bütün umutlarımı almıştı. Seni çok iyi anlıyorum hiç ümidini kaybetme.önce kendin iyileş hastalığın alevinin söndüğü kontrol altınaa
Alındığı bir dönemde gebe kalabilirsin inşallah. Ben Manisa’dayım romatoloğumda jinekoloğumda Profesör ve tesadüf arkadaşlardı. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum muhakkak iyi bir dra gidin eğer küçük şehirdeyseniz muhakkak iyi bir üniversite hastanesine gitmenizi özel muayene olmanızı tavsiye ederim. Bu alanda uzmanı bulmak gerçekten çok zor.
AminÇok ama çok teşekkür ederim size öncelikle ben hatay da yaşıyorum benim Dr um da ögretim görevlisi ve bu konuda gayet başarılı hastalıgımın alevlendigi bir dönem böbreklerime savaş açtı ve protein kaçaagı meydana geldi şuanlık onlarla ugraşıyorum ama bi yandan da bütün umudumu kaybetmek üzereydim siz bana umut oldunuz Rabbim şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine kimin ne duası varsa en hayırlı bi şekilde kabul etsin inşaAllah
Çok ama çok teşekkür ederim duanıza binlerce kez aminAminRica ederim inşallah en kısa zamanda değerleriniz düzelir. İyi haberlerinizi alırız benim suan eklemlerimde cildimde problemler var çok şükür günlük hareketlerimi yapabiliyorum. Ramazan hepimize sağlık bereket getirsin inşallah.
Hiç çocuğum olmadı. Benim yumurta sayımım düşük ve eşiminde sperm sayısı az olduğu için çocuğumuz olmuyordu. Embriyo transferi gerçekleşti.gebelik 18 nisanda belli olacak. Yani tüp bebek yaptırdımÇok ama çok teşekkür ederim duanıza binlerce kez aminbirde şuan hamile mısınız veya çocugumuzla var mı?
Rabbim şu mübarek ramazan ayında kimin ne duası varsa kabul etsin bana bir veriyorsa size bin versin inşallahHiç çocuğum olmadı. Benim yumurta sayımım düşük ve eşiminde sperm sayısı az olduğu için çocuğumuz olmuyordu. Embriyo transferi gerçekleşti.gebelik 18 nisanda belli olacak. Yani tüp bebek yaptırdım
Bebeğinin olmaması için dediğim ilaç grubundan kullanmaya başlaman gerek. Bana daha çok kanser hastalarına verilen bir ilaç grubu kullanılıyor bunun etkisi vücuttan 6 ayda atıldığı için ve ilaç tedavisi 1 yıl devam edeceği için bu süreçte korunma tavsiye edildi. Detaylı konuşmak için bana yazabilirsiniz.bugün doktorum bana bebeğimin olamicagını söyledi kendimi hiç iyi hissetmiyorum aynı durumda olanlar bana ulaşabilirler mi
Merhaba hayırlı günler dilerim ben şu anlık delix prednol plaqurnil imuran bide feramat kullanıyorum şöyle yani doktorum gebe kalsanız dahi hep düşükle sonuçlanır dedi bu ay sonu 24 saatlik idrarla gidicem inşallah düzelmiştir değerlerim siz ne kullanıyorsunuz şuanBebeğinin olmaması için dediğim ilaç grubundan kullanmaya başlaman gerek. Bana daha çok kanser hastalarına verilen bir ilaç grubu kullanılıyor bunun etkisi vücuttan 6 ayda atıldığı için ve ilaç tedavisi 1 yıl devam edeceği için bu süreçte korunma tavsiye edildi. Detaylı konuşmak için bana yazabilirsiniz.
Geçen sene n90 serum aldım 1 sene boyunca o süreçte korunmadım ve hamile kaldım doktorum aldırmak gerektigini söyledi bende aldırmaya kalmadan kendisi düştüHangi ilaçları kullanıyorsunuz ? Benim de şuan kullandığım ilaçlar nedeniyle doktor önümüzdeki sene Şubat ayına kadar (şimdilik) korunmamı aksi takdirde benim de ölüm riskim olduğunu zaten çocuğun alınacağını söyledi.
Protein kaçağı kreatinin yüksek olmasıdır. Geçen ay böbrek kanseri ya da tutulumu başlamış olabilir dedi, ultrasonum temiz çıktı şimdi yeniden doktora gidip 24 saatlik idrar vermem gerekiyor. Eğer biliyorsunuz böbrek tutulumu başladıysa n97 mi n96 mı bir ilaç veriliyor ve bir daha çocuk olmuyor. Size bu ilaç grubundan ilaç verilmediyse hâlâ ileride çocuk sahibi olma ihtimaliniz var demektir.
Merhaba hayırlı günler dilerim ben şu anlık delix prednol plaqurnil imuran bide feramat kullanıyorum şöyle yani doktorum gebe kalsanız dahi hep düşükle sonuçlanır dedi bu ay sonu 24 saatlik idrarla gidicem inşallah düzelmiştir değerlerim siz ne kullanıyorsunuz şuan
Geçen sene n90 serum aldım 1 sene boyunca o süreçte korunmadım ve hamile kaldım doktorum aldırmak gerektigini söyledi bende aldırmaya kalmadan kendisi düştü
Bizim ailede de lupus var böbrek tutulumu sonrası N90 kullandı ama erken menopoza girdi ve adet kesildi. Sizde böyle bir durum yoksa çocuğunuz olabilir belki tedavisi vardır.Tekrardan iyi günler benim böbrek tutulumu olduğu için N90 kullandım bugün yine hastaneye geldim 24 saatlik idrarımla birlikte bide bende şöyle bişey oldu bacagımın belirli yerlerinde kan toplanması oldu umarım kötü bir şey değildir
40 yaşındayken.Çok şükür öyle bir durumum yok benim sorması ayıp yaşı kaç erken menopoz dediniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?