Sleepy çocuk bezi

nurlem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
2
0
1
41
Merhabalar sleepy çocuk bezi kullanan var mı? Hamileyim ilk gebelik bu marka kimlerin ve kalitesi

Ya açıkcası prima kısırlık yapıcı özelliği var diye duydum malum Yahudi malı şimdiden araştırıyorum tşkler

Merhaba
Numune isteyin bence. Denemeden bilemeyiz. Prima en az pişik yapan bez çünkü ince ve kaliteli malzeme. Sleepy bezi ben 2 yaşında kızım için kullanıyorum yan bantlardan sızıntı yapmadığı için. Sleepy den memnunum

Kotulemek istemezdim ama sleepy hiç iyi değil hapsetme diye birşey yok sanki naylon a yapmış çocuk çişini hemen pişik yaptı.

Bende numunesini istemistim ama memnun kalmadim sizdirdi ben prima premium care kullaniyorum ayrica bende prima bebegiyim ve 1 ayda hamile kaldim

Bende numune istemistim. Prima gibi kımyasallı parfum kokmuyor cok dogal gibi geldi bana ama sızdırdıgı ıcın devam etmedim. iki paket istemistim daha sonrasında. Sızdırma haricinde memnundum yani

Ben kızıma 2 yaşına kadar huggies kullandım cokta memnun kaldım hiç pişik oldugunu hatırlamıyorum kızımın taşma olayıda olmuyor..

Huggies prima bim bezi molfix canbebe bu markaları kullandım prima ve canbebe tercih ettim sleepyi komşum kullanıyor iki bebeği var memnun kalmış

Çoook araştırdım ve ilk hafta göbeği düşene kadar molfix kullandım türk malı olduğu için.Sonrasında da yeni nesil yıkanabilir bezleri tercih ettim ve çooookkk memnunum,içimde çok rahat.İçerisinde hangi kimyasal var diye düşünmüyorum bile.

Çoook araştırdım ve ilk hafta göbeği düşene kadar molfix kullandım türk malı olduğu için.Sonrasında da yeni nesil yıkanabilir bezleri tercih ettim ve çooookkk memnunum,içimde çok rahat.İçerisinde hangi kimyasal var diye düşünmüyorum bile.
Yikanabilir bez yeni mi ilk defa duydum

Yikanabilir bez yeni mi ilk defa duydum
Uzuuuuunnn zamandır varmış canım, bende araştırırken denk geldim. 26 günlük bebeğim var ve şu anda iyiki denk gelmişim ve bunu kullanıyorum diyorum. Pişikte yapmıyor, bebeğimde bende rahatız :)

Sleepy görünüşte prima nin çakması izlenimi vermişti bana. Ben de numune kullananlardanim sonra bir paket de aldım hatta ama en iyisi bence prima. Ama bu olay biraz da bebegin cildi senin içinin rahat etmesiyle ilgili. Yani denemek lazim. Ama yeni doğduğu zaman göbek oyuntulu yeni doğana özel bezler var onları tavsiye ederim.
Bir de prima normalde biraz pahalı ama internette güvenilir yerlere gerçekten uygun fiyata alınıyor ve sürekli kullanılıyor için denk gelince toplu almak iyi oluyor. En azından biz böyle bir yol izliyoruz.

Back
X