Slim Lipo 2(lazer lipoliz) yaptırdım/yaptıranlar bir göz atsın...

eylulmeb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
367
249
133
yaklaşık 2.5 hafta önce İstanbulda özel bir klinikte lazer lipolizle (slim lipo 2 yöntemiyle) yağ aldırdım.toplamda 2.7 litre yağ alındı.bu konuda daha önce deneyim yaşamış olan varsa paylaşabilir.bende kendi deneyimimi anlatabilirim.şu an için sonucun % 50 si başarılı.ancak hala ödem var vücudumda.o yüzden daha tam sonucu göremedim.ay sonunda kontrolüm olacak.hala korse takıyorum.bu sıcaklarda zor oluyor ama artık alıştım.kendi derim gibi hissediyorum:)

geçmiş olsun :)

maliyeti nedir; kaç saat sürüyor; günübirlik uçakla yapılıp dönülebilir mi ? bilgi verr misinz lutfen?

Merhaba. Şu an üzerinden baya bir zaman geçmiş. Sonuç hakkında bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler

Merhaba. Şu an üzerinden baya bir zaman geçmiş. Sonuç hakkında bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler

merhaba,görüntüm eskisinden oldukça farklı,eskiden yanlarımda çokça simit vardı şimdi ise dümdüz..ancak şöyle bir durum var ki bu sefer popom daha çıkık durmaya başladı,yani eğer yemek yemeye ve hareketsiz kalmaya devam ederseniz (benim gibi ) sonucu daha az hissedersiniz.2 haftadır büyük bir spor merkezinde düzenli spora başladım,zaten alınmış olan yağlarla bir de spor hemen etkisini göstermeye başladı.inatçı yağlarınız varsa mutlaka tavsiye ederim.doktor 10 bin kadar ameliyat içinde benimle bir ilk yaşayıp 3 kere iğne kırdığını söyledi.bu yağlar kesinlikle erimezdi zaten kas gibi olmuş dedi.o yüzden benim için kesin çözüm zaten bu operasyonmuş:)
haa birde öyle 3 günde işe dönmek gibi bir durum söz konusu değil onu da söyleyim,en az 1 haftanızı evde geçirmelisiniz.

Bende kilo sorunu yok hafif basen ve fazla selulit var bu konuda etkili olur mu acaba ??

merhaba,selülit için kesinlikle bu yönteme başvurmayın,hiç alakası yok,doktora sordum selülitlere de bi el atın dedim ama üzgünüm ona bişey yapamam dedi

bol su hareket düzenli masajla görünümü değiştirebilirsiniz.

Merhaba, hangi bölgeleriniden oldunuz bu operasyonu, alınan yağlar kilonuza yansıdı mı?

Bende ocakta olmustum ve cok memnunum. 1 hafta lazim dogru. Ama agrim fala yoktu yani oturup kalkinca ve yataktan kalkinca zorlaniyordum okadar. korsayi ben uzun taktim 2 ay gibi dr 2 hafta yetreli demisti ama ben ödem acisindan daha rahat oldugunu Bütün detaylari sayfamdan okuyabilirsin. LaserLipo ve lasersmart yaptirdim, fakat 2 ne anlama geliyor?? Birde kime yaptirdin?

Kızlar benim anlamadığım doktor nasıl üç iğne kırdım, kas gibi olmuş yağların dedi sonradan sana. Sen kırarken yanında değilmiydin yani kendinde değilmiydin. Benim bildiğim kadarıyla lazer lipolizde narkoz yok yani tüm yapılan işlemlerden haberi olmasi gerekmiyormu. Beni bir bilgilendirin arkadaşlar.

Lazer lipo da doğru genel anestezi gerekmeden yapılabiliyor ama local+sedasyonla. Arkadaş 2,7 ltr oranında yağ aldırmış muhtemelen sedasyonla uyutmuşlardır, bilinç açık oluyor ama siz ne olup bittiğini hatırlamıyorsunuz. Ben de yaptırmıştım local+sedasyonla, bir uyuduğumu biliyorum bir de gözümü açtığımda ameliyat bitmişti..İşlemli ilgili hiç bir şey hatırlamıyorum...Topiklerde Bir kaç kişi hatırlıyorum sadece local'le olan bu işlemi uyumadan ama onlar da çok acılı olduğunu söylemişlerdi...

Merhaba 3 hafta oldu lazer lipo yaptıralı(karın simitleri sutyen etrafi) ancak hala istediğim sonucu goremiyorum. Korseyle bile hala duruyor sorunlu bölgeler. İlk konu açılalı 2015, şuanda yaptıranların deneyimleri nedir acaba . 1 yıl içindeki sonuçlar ile ilgili bilgi verirmisiniz lütfen

İnşallah umudum tükenmekte artık,istediğim gibi dümdüz olmayacağım diye

4-6 ay demek istedim!!!

karnin eger önceden sarkik ise, Lipo degil de karin germeden daha iyi sonuc alirsin, benim tecrübeme dayanarak, Lipo sadece problemli bölgerleerde yani kücük cikiklar icin süper, ama eger deri fazlaligi varsa , karin germe derim berfinik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…