Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi bölgeden oldun canım ne kadar ücreti bende lazer liposakşın düşünüyorum ama sanırım slim lipoyada kafam yatıyorMerhabalar bugün slim lipo oldum basen iç bacak ve diz , liposuctiondan farklı gerçekten,ameliyat sonrası titreme ve baş ağrısı oluyor ama 1 saate bunlar geçiyor, ameliyat olalı 4 saat oldu ağrılar azaldı , soru sormak isteyene herzaman yardımcı olabilirim .
BHangi bölgeden oldun canım ne kadar ücreti bende lazer liposakşın düşünüyorum ama sanırım slim lipoyada kafam yatıyor
Ücreti baya fazlaymış canım bacak daha zor diorlar ama sen hızlı atlatmışsın maşallah korseyi kaç gün taktınMerhaba iç dış bacak ve diz arkası 12000 tl
Hala korseyi kullanıyorum tam 2 hafta oldu ağrılar tam anlamıyla bugun geçti diyebilirimÜcreti baya fazlaymış canım bacak daha zor diorlar ama sen hızlı atlatmışsın maşallah korseyi kaç gün taktın
Hayır hiç sarkma yok , korseyıde cıkardım çok rahatMerhaba,
Oncelikle gecmis olsun, bacaginizda bosalan yerlerde sarkma oldu mu acaba? Su an hareketleriniz eskisine dondu mu?
Tesekkurler:)
NASILSINIZ UZUN ZAMAN OLDU SARKMA VARMI MEMNUNMUSUNUZHayır hiç sarkma yok , korseyıde cıkardım çok rahat
sarkma yok memnunumNASILSINIZ UZUN ZAMAN OLDU SARKMA VARMI MEMNUNMUSUNUZ
hangi doktor oldunuz bende bacak bölgesi düşünüyorum yardımcı olurmusunuz süreci anlatırmısınızMerhaba sar
sarkma yok memnunum