- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.342
- Konu Sahibi iyotsuztuz
Merhabalaaaar. Kendimi tanıtmam gerekirse 24 yaşındayım. Baba tarafında tek torunum fakat kendi kararları ile hiçbir şeyime dahil olmuyorlar. Hepi topu 1000 lira maaş alan zavallı anneciğim sağolsun benim her şeyime koşturuyor. Her şeyimin tam olması için elindekini avcundakini bana döküyor. Canım annem öğle tatilinde bile mağaza mağaza dolaşıp kızını mutlu etmeye çalışıyor. Düğünüme 5 ay kaldı, şimdilik aldıklarım bunlar.
Öncelikleeeee misafir yemek takımını Kütahya'dan aldım, 450 tl
ÇKB takımımı Nüans'tan 300 milyona aldım.
Büyük çelik setlere ifrit oluyorum. Düdüklü tencere kullanabilecek kapasitem yok mesela. Ben de Tac'ın granit tencere ve sahan setini aldım. 280 tlye.
Büyük elektrikli süpürge almak yerine, dikey süpürge almayı tercih ettim. 2000 watt olunca çekici geldi açıkçası. 150 tlye aldım. Blue house markası da.
Blenderımı arzumdan aldım. 120 tl.
ütüm philipsten, ucu sivri olunca ütü daha kolay oluyormuş. annem seçti gibi bir şey oldu bu :)
Kristal su takımlarına hayııııır deyince çay seti almak mecburi oldu. 140 tlye aldım.
Tost makinemi arzumdan 120 tlye aldım. Aslında şu minnacık olanlardan istiyordum ama annemden, nişanlımdan ve satıcıdan etkilendim sanırım...
Öncelikleeeee misafir yemek takımını Kütahya'dan aldım, 450 tl
ÇKB takımımı Nüans'tan 300 milyona aldım.
Büyük çelik setlere ifrit oluyorum. Düdüklü tencere kullanabilecek kapasitem yok mesela. Ben de Tac'ın granit tencere ve sahan setini aldım. 280 tlye.
Büyük elektrikli süpürge almak yerine, dikey süpürge almayı tercih ettim. 2000 watt olunca çekici geldi açıkçası. 150 tlye aldım. Blue house markası da.
Blenderımı arzumdan aldım. 120 tl.
ütüm philipsten, ucu sivri olunca ütü daha kolay oluyormuş. annem seçti gibi bir şey oldu bu :)
Kristal su takımlarına hayııııır deyince çay seti almak mecburi oldu. 140 tlye aldım.
Tost makinemi arzumdan 120 tlye aldım. Aslında şu minnacık olanlardan istiyordum ama annemden, nişanlımdan ve satıcıdan etkilendim sanırım...