Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Sling Modeli?

BayanBilinmeyen

Kızım, Abla Oluyor. 👨‍👩‍👧‍👦
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
2.163
1.843
Sling almak istiyorum ama hangi model alınmali? Halkalı olan agrı yapıyormus, hem uygun fiyatli olacak hemde kullanisli tavsiyelerinizi bekliyorum. :)

ben babasling almıştım yalnız, babasling ve türevi tek omza ağırlık veren slingler uzun vadeye gerek kalmadan 3-4 saatlik kullanımda bile feci sırt ağrısı yapıyor. bi de ben uzun süre kullanamadım, oğlum zaten 4 küsür doğdu, taşıyamıyordum çok yoruluyordum. ama bir artısı var ki, ocakta doğum yaptım ve havaların soğuk olduğu zamanlarda bile slingin içine yatar pozisyonda koyup gezmelere çıkabiliyordum. hiç soğuk almıyor.
sonuç olarak iki omza eşit yük veren sırt desteği de olan ürünler daha iyi. sonrasında chicco you and me kanguru aldım. onu daha uzun süre kullandık gerçekten.

kanguru neden düşünmüyorsunuz.ben kullanıyorum memnunum

kanguruda bebeğin ağırlığı popoya baskı uyguluyormuş..slingde özellikle de wrap sling de böyle bir baskı olmuyor..bebeğin bacakları M şeklinde durmalı..yani dizleri popodan daha yukarda..bu bacak yapısı için gerekliymiş benim de aklıma yattı...o nedenle kanguru hiç düşünmedim..

kanguruda bebeğin ağırlığı popoya baskı uyguluyormuş..slingde özellikle de wrap sling de böyle bir baskı olmuyor..bebeğin bacakları M şeklinde durmalı..yani dizleri popodan daha yukarda..bu bacak yapısı için gerekliymiş benim de aklıma yattı...o nedenle kanguru hiç düşünmedim..
Aldın mı canım sling? Kullanıyorsan görüşlerini yazsan bir de..bebiş rahat duruyor mu, sen rahat ettin mi?

Aldın mı canım sling? Kullanıyorsan görüşlerini yazsan bir de..bebiş rahat duruyor mu, sen rahat ettin mi?
Henüz almadım canım, kızımın doğumun a 1 ay falan kaldı. . Moby veya neko alacağım. Kullanan arkadaşlarım çok memnun kalmışlar, özellikle 4. Trimester tamamlarken kullanmayı planlıyorum.

bugün aldım hepsiburada dan amazonas sling...125 tl idi, 62,5 a düşmüş, ne kadar sürer indirim bilmiyorum, almak istersen canım... alman meşeili..

Ben de kullandım çok mnun kalmıştım. Kesinlikle sağlığınız el veriyorsa alın derim slingo hug dı benim.kullandigim
6 aya kadar ayaklarini icerde tuttum sonra saldım disariya

X