- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.843
- Konu Sahibi BayanBilinmeyen
Sling almak istiyorum ama hangi model alınmali? Halkalı olan agrı yapıyormus, hem uygun fiyatli olacak hemde kullanisli tavsiyelerinizi bekliyorum. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kanguru neden düşünmüyorsunuz.ben kullanıyorum memnunum
Aldın mı canım sling? Kullanıyorsan görüşlerini yazsan bir de..bebiş rahat duruyor mu, sen rahat ettin mi?kanguruda bebeğin ağırlığı popoya baskı uyguluyormuş..slingde özellikle de wrap sling de böyle bir baskı olmuyor..bebeğin bacakları M şeklinde durmalı..yani dizleri popodan daha yukarda..bu bacak yapısı için gerekliymiş benim de aklıma yattı...o nedenle kanguru hiç düşünmedim..
Henüz almadım canım, kızımın doğumun a 1 ay falan kaldı. . Moby veya neko alacağım. Kullanan arkadaşlarım çok memnun kalmışlar, özellikle 4. Trimester tamamlarken kullanmayı planlıyorum.Aldın mı canım sling? Kullanıyorsan görüşlerini yazsan bir de..bebiş rahat duruyor mu, sen rahat ettin mi?
Aldın mı canım sling? Kullanıyorsan görüşlerini yazsan bir de..bebiş rahat duruyor mu, sen rahat ettin mi?