Doğuma Hazırlık slm arkadasalar....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

MRM01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
1.481
1.432
133
Çankırı
doktor kontrolunde yum takıbı yaptırıp soldan yumurtlayan ve oglu olan varmı kızlar ya burda okudugm kadarıyla hep sagdan yumurtlamada cogu erkek demıs yardım kızlar önerılerınızı beklıyorum.Bende yumurta takıbı yaptırmak ıstıyorum ama bu soruya takıldım kaldım ıns aydınlatırsınız benı.

pekı arkadaşlar bu hmılelık belırtılerınde hanı sag kasıgım cok agrıyo veya sol kasıgım cok agrıyo denıldıgınde de bellı oluyomu cınsıyet?
sagda ıse erkek dıyosunuz mesela..hamılelıgın ılk haftalarında sag kasıgı mı agrıyo belırtı olarak? yardımcı olur musunuz ??***

pekı arkadaşlar bu hmılelık belırtılerınde hanı sag kasıgım cok agrıyo veya sol kasıgım cok agrıyo denıldıgınde de bellı oluyomu cınsıyet?
sagda ıse erkek dıyosunuz mesela..hamılelıgın ılk haftalarında sag kasıgı mı agrıyo belırtı olarak? yardımcı olur musunuz ??***

cnm belırtı o sekıldede olabılır ama bazen solda olunca yumurta sag agrıyobılıyomus yansıma yapabılıyomus ama genelde nerden agrırsa ordadır dıyorum ben bununda kesın cozumu yumurta takıbı ancak öle anlayabılırsın nerden yum ladıgını :emir_bebek:

Back
X