slm arkadaşlar ben yeni üyeyim

glcn10

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2012
6
0
16
Bursa
ve söze nerden başlayacagımı bilmiyorum 21+3 günlük hamileyim hamile kalmadan önce günde 10 tane sigara kullanıyordum hamile oldugumu ögrenince 5e ve şimdi 3_4 tane içiyorum ama içim rahat degil benım gibi sorun yaşayan arkadaşlarım bırakan oldumu aranızda ve nasıl bıraktınız yardım edin....teşekkürler...

senınle aynı durumdayım bende çok huzursuzum çokmu ıradesızım bılmıyorum nasıl kurtulcaz bu ılletten

benzer durum, günde 10-11 tane sigara içiyordum bi gün yine sigara içerken günleri saydığımdaysa adetimin 11 gün geçtiğini fark ettim direk test yaptım sonuç pozitif, eşimde bırakmam için zaten ısrar edip duruyodu, hamile olduğumu öğrenince ikimizde; onuda nefessiz bırakmaya ciğerlerini çürütmeye hakkımız yok bebeğimizin ne suçu var dedik,eşimde evdeki sigara paketlerini aldı götürdü nefsime yenilmeyeyim diye, zaten idrar testinde ikinci çizgiyi görür görmez sigara artık yok demiştim çok kolay olmadı bazen nefsime yeniliyodum ki tuttum kendimi direk elimi karnıma attım ve senin suçun yok bebeğim o yüzden sana bu kötülüğü yapmıyacam dedim, şimdiyse eşim sigara paketlerini evde bırakıyo dönüp bakmıyorum bile, unuttum gibi bişey bazen aklıma geliyo hemen kendime bir uğraş buluyorum unutuyorum, oğluşumu kucağıma alacağım günü bekliyorum............
darısı size.............

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…