slm arkadaşlar bende aşılama yaptırıcam tavsiyeleriniz

okt_aysegul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
18
0
86
40
İstanbul
Selamun aleyküm sevgili yoldaşlar. Bende rabbim nasip ederse şubat ın 4 ünde aşılama tedavisine başlıyorum takliben subatın 14 ü gibide aşılamam yapılacak zeynep kamil hastanesine dr.kenan sofuoğluna gidiyorum . Sizinde desteklerinizi bekliyorum bu zorlu süreçte bana destek olurmusunuz.süreç hakkında tam bir bilgiye sahip değilim neler yaşanacak ..

Selamun aleyküm sevgili yoldaşlar. Bende rabbim nasip ederse şubat ın 4 ünde aşılama tedavisine başlıyorum takliben subatın 14 ü gibide aşılamam yapılacak zeynep kamil hastanesine dr.kenan sofuoğluna gidiyorum . Sizinde desteklerinizi bekliyorum bu zorlu süreçte bana destek olurmusunuz.süreç hakkında tam bir bilgiye sahip değilim neler yaşanacak ..

as canım bende 2. aşılamamı oldum 18 ocakta ilki tutmuştu 1 ay hamılelıgım sürdü sonra düşük oldu şimdi ikinciyi yaptık bakalım beklemedeyız. Sanki bu sefer tutmadı gıbı bır hıs var gercı gecenkınde de öle düşünüyordum ama bu sefer gecenkı belırtılerın hıc bırı yok . beklemek cok zor Allah hepimize kolaylık ve sabır versın ıns. herşey gönlünce olur inş. Rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyenlere versin inş.

Back