slm arkadaşlar çok üzgünüm lütfen biraz teselli:((((

travon

KAÇ YENİLGİ VAR ÖMÜRDE???
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
113
1
96
İstanbul
merhaba arkadşlar sizlere burdan 1 ay önce müjde vermiştim nasıl mutluuydum ama şimdi hiçde okaadarda mutlu degilim artık çünkü 2 hafta önce kanamam oldu düşük tehlikesi vardı :çok üzgünüm: kanama durdu 1hafta sonra kontürele gittim doktor kesen yerinde ama içinde bişey yok dedi yani booş gebelik olablirmiş emriyo gelişmiyormuş 1haftadır bekliyorun pazartesi dr gidiecem eger hala gelişmemişcse kürtaj olucam yani nasıl bidurumdayım size anlatamam napıcamı b ilmiyorum :1no2:senağlama nedir bu yani kaderin cilvesimi yoksa sillesimi anlammadım çokmu şey istedim yoksa diyorun allahtan yani bende herkese verdigi gibi saglıklı bi bebiş istedim ama olmuyoo işte. nolur sizde bana yardım edin bildikleriniz vvarsa boş gebelik hakkında yazın lütfennn:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canim benim bos gebelik hakkinda bilgim yok,
ama sana yazmadan edemedim...canim cok gecmis olsun,
insaallah bos bir gebelik degildir...sen sabirli ol Allah sana hayirli evlatlar verir insaallah üzme kendini.....olurmu....

canım saol inşl boş degildir tek duam bu ben 3.5 senedir sabrediyorum şimdi yakalamışken kaybetmek istemiyorum ama alın yazımda ne varsa onu görücem :çok üzgünüm:

travoncum çok çok geçmiş olsun.umarım ve allahtan dilerim ki sağlıklıdır bebeğin.ama biliyor musun bu senin için önemli deneyim oluyor.çünkü öğreniyorsun ki SEN SAĞLIKLISIN.bir bebiğiniz olabiliyor eşinle ikinizin.sabır ve metanet diliyorum.

canım çok çok geçmiş olsun gerçekten çok canım sıkıldı kaderin oyunu değil bu cilvesi...biraz naz yapacak kader sana galiba

canım çok üzüldüm ama sen isyan etme sakın zor bir durum ağır bir imtihan ama sabırlı olmalısın inşallah kötü birşeyyoktur bebişin sana biaz naz yapmıştır bol bol dua et canım

senağlama canım benim yemin edrim okurken ağladım çünkü bende doluyum
bende bugün gebe olmadığımı öğrenince yıkılmıştım tabi eşimde gözlerimiz dolu dolu geldik eve ama nasip kısmet Allah yardım:teselli:cın olsun inşallah herşey dilediğince olur

üzülme canım eğer bir defa olmussa bir daha olur bir defa iki haftalık bile süre gebelik ğeciren insan cok kolay cocuk sahibi olur bana bunu doktorum söylemisti gercektende öyle oluyor bence üzülme her seyde bir hayır vardır bazen adet dönemine yakın hamile kalırsanda gözükmeye biliyor öylede ola bilir ama hic biri değil düsük yapmısan üzülme ve tekrar dene sende anne olacak ve üzüldüğün ğünlere icin üzülüceksin bu sefer

canım bu bir imtihan ve bu imtihan sürecinde veridğin tepkiler meyvesini verecektir.
sabırlı ol ve Rabbinden hayırlısıysa olmasını iste, hayırsız ve sağlıksız bir bebek olcaksa olmasın, öyle değil mi?
nitekim hayrın nerde olduğunu biz bilemeyiz. düşük olsa bile şunu bil ki bir sonraki ay hamile kalma olasılığın yüksek, az kaldı canım biraz sabır

merhaba arkadşlar sizlere burdan 1 ay önce müjde vermiştim nasıl mutluuydum ama şimdi hiçde okaadarda mutlu degilim artık çünkü 2 hafta önce kanamam oldu düşük tehlikesi vardı :çok üzgünüm: kanama durdu 1hafta sonra kontürele gittim doktor kesen yerinde ama içinde bişey yok dedi yani booş gebelik olablirmiş emriyo gelişmiyormuş 1haftadır bekliyorun pazartesi dr gidiecem eger hala gelişmemişcse kürtaj olucam yani nasıl bidurumdayım size anlatamam napıcamı b ilmiyorum :1no2:senağlama nedir bu yani kaderin cilvesimi yoksa sillesimi anlammadım çokmu şey istedim yoksa diyorun allahtan yani bende herkese verdigi gibi saglıklı bi bebiş istedim ama olmuyoo işte. nolur sizde bana yardım edin bildikleriniz vvarsa boş gebelik hakkında yazın lütfennn:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım hiç ama hiç üzülme boş gebelikse bile. allahın bidiği birşey vardır muhakak. önemli olan sağlıklı sihattli bebekler dünyaya getirmek.
belki gelişmeye başlamıştır hiç üzülme rabbimden hayırlısını dile canım.
senin için bol bol dua edicema.s.

travoncum ayni sey benimde basima geldi 4.5 sene sonra tam kavustum derken 7 haftalikken bos gebelik oldugu ortaya cikti 8 haftalikken tekrar cagirdilar yine embryon gorunmeyince dusuk hapi verdi doktor dusmesse kurtaj dedi ve dustu...kesede embryon yok dedigi gun dunyam basima yikilmisti hastaneden aglaya aglaya cikmistim..yurumekte zorlaniyordum bacaklarim titriyordu uzuntuden..Allah kimseye yasatmasin cok aci...

travoncum bu konuda beni tek teselli eden sey bunun tekrarlama olasiligi yokmus..o yuzden biraz teselli olabiliyorum ama arada aklima gelmiyorda degil tabi yine aynisi olurmu diye...Allah korusun!!!

Canım aynı buna yakın bişey bana da olmuştu, bebek 5.5 haftalıkta kalmıştı.Oysa 7 haftalık olması gerekiyordu.Regl olup attım.Sana da hemen kürtaj yapmasın ilaç versin düşsün erken gebelik çünkü.Bayılırlar doktrorlar kürtaj yapıp para almaya.

evet hem kurtaj ilk gebeliklerde hic iyi degilmis kesinlikle hap iste canim...travoncum sen tup bebeklemi hamile kalmistin???

arkadaşlar yazdıklarız için çok sağolun okuyunca yanlız olmadıgımı daha iyi anlıyorum mehaycım sanada çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın insanın başına gelince ne demek oldunu anlıyosun dr banada emriyo gelişmemiş deyince şoook oldum hiç ihtimal vermediğim bişeydi yani ne oldunu bile bilmiydum oan bi anda yok olmak istedim kimseyi görmrk konuşmak istemedim .
dr alttan ultrosonla bakıyor 7haftalık benim çarşanba günü dolmuş olcak tabii nasipte varsa allaha şükür tüp bebekle degil kendilinden olmuştu sadace 1 ay duphoston k
ullandım yani. :çok üzgünüm: yarın tekrar gidicez çok korkuyorum kürtajda olmak istemiyorum benim doktorum fatihdeki ayşegül sofuoglu medical parkta sizin bi bilginiz varsa yazın lüffen başka dramı gitsem diyorum belkli ozaman çıkar:uhm:lüften dua edn olurmu çok ihtiyacım var moralim sıfırın altında senağlama

Canım çok geçmiş olsun üzüldüm .Rabbim hayırlısını versin sana

hiç bir zaman sorgulamayın dua ettiğinizi neden ben demeyin hayırlısı olsun
deyin inallah bir bebeğin daha olur

caramelacım verdigin bilgi saol canım şimdi başıma ne gelmiş daha net anldım en önemli bidaha tekrarlama olasılı olmaması ne diyelim rabbim bizi ilk bebeklerimizle imtihan ediyo inş ikinciler saglıklı olsun :teselli: dua etmekten başka yapılacak bişey yok sadace allaha sıgınıp hayırlısı neyse onu istiyorum mevlam seninde isteyn herkesinde yardımcısı olsun sabır etmek zor geliyo belki en başında ama kısmetten öte köy yok derlerya napalım bize beklicez kızmetimizi artık rabbim verene kadr:çok üzgünüm:

Back
X