slm arkadaşlar sizin bebeklerinizin CRL si kaç

eyif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2007
338
6
116
Aksaray
MERHABA ARKADAŞLAR BEN 12 HAFTALIK 3 GÜNLÜK GEBEYİM BUGÜN DR A GİTTİM ÇOK ŞÜKÜR GAYET SAĞLIKLI RABBİM OLMAYANADA VERSİN BU MUTLULUĞU TATTIRSIN BEBEĞİMİN CRL ÖLÇÜSÜ 52,5 DR UM İYİ DEDİ SİZİN BEBEĞİNİZİN KAÇ ACABA EŞİMLE ÇOK MERAK ETTİK NETTEN BAKTIK ÇOK DEĞİŞKEN GÖRDÜK YAZARSANIZ SEVİNİRİM :CüvCüv:a.s.

benimki 7+4 ama biraz geriden takip ediyoruz daha kalp atışını bile duyamadım yavrumun ama kesesini gördükçe kalbim deli gibi atıyor gerçekten mucize allahın lutfü

13+1 crl 62 mm bugün aldık ikili test sonuçlarını allahıma şükür tertemiz çıktı

crl boyunu gösteriyor kilosunu ne gösteriyor ultrason kağıdına bakıyorum ama bulamıyorum

Canım çizelgen doğruysa seninki daha çok küçük kilosunu ölçmek için 16. hafta ve sonrasını beklemen gerekiyor...sırnaşık şey

cevap için teşekkür ederim öğreneceğiz tecrubelilerden işte:1rolleyes:çizelgem doğru 6.haftamızdayız Allahın izniyle :1hug:

İkiz bebeklerime hamileyim
biri 8 + 5 günle uyumlu crl si 2.15 cm
diğeri 8 + 3 günle uyumlu crl si 1.85 cm

hiç karsılastırmayın kızlar bi ara korktum kucukmu dıe tum sitelere baktım heralde yabancı sitelerde dahil hepsinde farklı farklı.ben 12+0 gittim yani dun 6.5 cm 2 li testtede cıktı aynısı

merhaba benim 12.2 haftalıkken crl değerim:57.2 nt:1 mm nazal kemik(+) sizde nazal kemik + mıydı + ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…