Merhaba. Ancak fırsatım oldu yazmaya. Cuma günü memorial hastanesine Semra Kahramana gittim. Önce asistanı sonra kendisi muayene etti. Öncelikle rahim kalınlığı cok inceymiş 5 milim kadar. Adetin 15. Günü bu kadar ince olmamalıymış. Bu durumda tüp bebek bile tutmaz dedi. Diğer bir durumsa sezaryen kesiğiyle mesanede bir yapışıklık gördü. Emin olmadıgı için önce rahim filmi istedi. Benim bu ikinci düşüğüm oluyor. Bu düşüşlere rahimde anormallikler ya da sezaryen kesiğindeki sorun sebep olabilir dedi. İkincisinin skar gebeliği olması ve yapışıklık görmesi bu şüphesini arttırmış. Rahime kamera ile bakacagım dedi. Eğer rahim filminde sorun cıkarsa histereskopi esnasında onu da düzeltirim dedi. Önceliği sezaryen kesiğine bakmak.
Şimdi adet olmayı bekliyorum. Adet olunca rahim filmi için randevu alacagım. Sonraki aşamaları gene yazarım.
Bu arada Semra Hanım tüp bebek konusunda uzman birisi. Ben tüp bebek istiyorus gibi muayene oldum kendisine. Cok ayrıntılı baktı ve ilgilendi. Güler yüzlü bir doktor cok sevdim. Bu soruna bakmadan kesinlikle gebelik düşünme dedi. Zaten istesem de olmaz ya pko, haşimato troidi var, rahim ince.. Bendeki anormallikler yüzünden böyle demiş de olabilir. Hayırlısı bakalım. Allah gönlümüze göre versin inşallah.