- Konu Sahibi teleskop26
-
TŞk edİyorum canlarım yasemİn delİ edİyon sen benİ yaa:))hemen karar ver ve p.tesİ gİt bİrİne bak hangİsİ İÇİne sİnİyorsa onu ya.ankaraya gİdİnce İkİ yerlede gÖrÜŞmeye gİt ona gÖre karar ver bence yoksa bu kararsızlık senİ yİyİp bİtİrecek.bende Çok endİŞelİydİm kaÇ gÜndÜr uyuyamadıgımı bİlİyorsun ama Şİmdİ İÇİm Çok rahat bazen acİl kararlar lazım İnsana:)
inşallah herşey yolunda gider canım hayırlı haberlerini bekliycez
tşk ediyorum canlarım evet göbege vuracakmışım onlar ele deyince bende mazositte benziyommu diye sordum gider klinikte yaptırırım dedim:))
:lepiÜN ANATOLIA YA GİTTİK MUAYENE OLDUK.ÇALIŞANLAR OLSUN HİJYEN OLSUN ÇOK İYİYDİ.200 TL MUAYENEYE PARA VERDİK.İLAÇLARIM YAZILDI HORMONLAR VE YUMARTALAR İYİYMİŞ O YÜZDEN İLAÇ AZ KULLANICAM.ESKİŞEHİRDEKİ DOKTORUM TAKİP EDECEK.ADETİMİN 2 VEYA 3.GÜNÜ TEKRAR ANATOLİAYA GİDİCEZ YUMURTA TOPLANICAK YAKLAŞIK 14-15 TANE TOPLAYABİLİRLERMİŞ BEN İYİ GRUPTA YER ALIYORMUŞUM.YUMURTA TOPLANDIGI GÜN 3.750 TL TÜP BEBEK MERKEZİNE PARA VERECEZ SONRA ESKİŞEHİRE DÖNÜCEZ 3 GÜN SONRADA GİDİCEZ TRANSFER OLACAK.KULLANACAGIM 4 TANE İLAÇ VAR VE BUNLARI DEVLET KARŞILANIYOR YAKLAŞIK OLARAK BİN TL İLAÇLARA VERECEZ.LUCRİNİN KULLANIMINI ANLATTILAR GENELDE ADETİN 20.GÜNÜ BAŞLANIYOR AMA BENDE 21.GÜN BAŞLANACAK GÖBEK DELİGİNE YAKIN BİR YERE VURULACAK TAKİ BURDAKİ DOKTORUM TAMAM DİYENE KADAR.DİGER İLAÇLARIDA ZAMANI GELİNCE HASTANE ARAYIP SÖYLÜYO VEYA KENDİ DOKTORUN.İŞTE MACERAMIZ BÖYLE DEVAM EDİYOR TAHMİNEN KASIMIN 10 İLA 15 ARASINDA TRANSFER OLACAK TABİ SİZLER YAZICAM.ÇOK MUTLU OLDUM BU SİTEDE ÇOK GÜZEL ARKADAŞLIKLARDA EDİNİYORUM ALLAHIM DUYUYOR SESİMİZİ BİZE BİR ÇIKAR YOL GÖSTERECEK MUTLAKA HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLUR İNŞ.:dance::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?