Slm arkadişler tüp bebek merkezi ile görüştüm tedaviye başlıyoz

teleskop26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
82
1
86
Eskişehir
:lepiÜN ANATOLIA YA GİTTİK MUAYENE OLDUK.ÇALIŞANLAR OLSUN HİJYEN OLSUN ÇOK İYİYDİ.200 TL MUAYENEYE PARA VERDİK.İLAÇLARIM YAZILDI HORMONLAR VE YUMARTALAR İYİYMİŞ O YÜZDEN İLAÇ AZ KULLANICAM.ESKİŞEHİRDEKİ DOKTORUM TAKİP EDECEK.ADETİMİN 2 VEYA 3.GÜNÜ TEKRAR ANATOLİAYA GİDİCEZ YUMURTA TOPLANICAK YAKLAŞIK 14-15 TANE TOPLAYABİLİRLERMİŞ BEN İYİ GRUPTA YER ALIYORMUŞUM.YUMURTA TOPLANDIGI GÜN 3.750 TL TÜP BEBEK MERKEZİNE PARA VERECEZ SONRA ESKİŞEHİRE DÖNÜCEZ 3 GÜN SONRADA GİDİCEZ TRANSFER OLACAK.KULLANACAGIM 4 TANE İLAÇ VAR VE BUNLARI DEVLET KARŞILANIYOR YAKLAŞIK OLARAK BİN TL İLAÇLARA VERECEZ.LUCRİNİN KULLANIMINI ANLATTILAR GENELDE ADETİN 20.GÜNÜ BAŞLANIYOR AMA BENDE 21.GÜN BAŞLANACAK GÖBEK DELİGİNE YAKIN BİR YERE VURULACAK TAKİ BURDAKİ DOKTORUM TAMAM DİYENE KADAR.DİGER İLAÇLARIDA ZAMANI GELİNCE HASTANE ARAYIP SÖYLÜYO VEYA KENDİ DOKTORUN.İŞTE MACERAMIZ BÖYLE DEVAM EDİYOR TAHMİNEN KASIMIN 10 İLA 15 ARASINDA TRANSFER OLACAK TABİ SİZLER YAZICAM.ÇOK MUTLU OLDUM BU SİTEDE ÇOK GÜZEL ARKADAŞLIKLARDA EDİNİYORUM ALLAHIM DUYUYOR SESİMİZİ BİZE BİR ÇIKAR YOL GÖSTERECEK MUTLAKA HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLUR İNŞ.:dance::teytey::teytey::teytey:

canım benim çok ama çok sevindim adına...rabbim inşallah yüzünü güldürecek...ben çok umutluyum senin adına...ben hala karar veremedim neresi olacağına...(

inşallah herşey yolunda gider canım hayırlı haberlerini bekliycez

TŞk edıyorum canlarım yasemın delı edıyon sen benı yaa:))hemen karar ver ve p.tesı gıt bırıne bak hangısı ıÇıne sınıyorsa onu ya.ankaraya gıdınce ıkı yerlede gÖrÜŞmeye gıt ona gÖre karar ver bence yoksa bu kararsızlık senı yıyıp bıtırecek.bende Çok endıŞelıydım kaÇ gÜndÜr uyuyamadıgımı bılıyorsun ama Şımdı ıÇım Çok rahat bazen acıl kararlar lazım ınsana:)

haklısın canım karar verme n lazım :)) ama dün her ikisinede mezaj attım anatoliayada gürganada gürgandan 10 dk içinde hemenaradılar beni anatoliadan ne bir mail ne bir cevap hala yok...buda eksi oldu tabi gözümde...pazartesi gürgna sonuçlarımı fakslayacağım...galiba gürgan olacak canım .....

hayırlı olsunnnn teleskopppp..inş güzel haberlerinialırız burdannn....bide dr.un göbeğe vurmak lazımmı dediii?

inşallah herşey yolunda gider canım hayırlı haberlerini bekliycez

bu arada iklim maşallahın varrr...ne bu alışveriş merakıııı:)))ya bide ben 4 tane aldım diğerlerini alamıyorumm puanım yetmiyooor.....yetenide varda oda tükenmiştir diyorr...tabi sen aldın hepsini bize kalmadııı:)))

gülüm analolıa da beni birgün sonra aramıştı bu çok takma sen:)bu arada ben tel numaranı sorumlu kişiye verdim seni arayacaklar sıkıntı etme:))

tşk ediyorum canlarım evet göbege vuracakmışım onlar ele deyince bende mazositte benziyommu diye sordum gider klinikte yaptırırım dedim:))

tşk ediyorum canlarım evet göbege vuracakmışım onlar ele deyince bende mazositte benziyommu diye sordum gider klinikte yaptırırım dedim:))

bana dr ister koluna vur istersen de göbeğine demiştiii...bende kola vurmayı tercih ettimmm....göbeğe bi tek çatlatma iğnesini vurdummm

evet arkadaşlar göbeğe vurulan iğne benide çok sıkıntıya sokuyor ama eşim vuruyo hepsini kendim cesaret edemiyorum.teleskop senle aynı dönemde anatoliada olcaz sanırım gerçekten anatoliayı çok iyi anltmışsın benim hiç arştırma gibi bi şansım olmamıştı sorunun eşimde olduğunu öğrenir öğrenmez bi doktorun tavsiyesiyle anatoliaya gittik yani başka hastane araştırmadık ve menun kaldık seçenek çok olunca insan karar vermekte zorlanıyo bana göre onların ilgisinden çok doktorumun başarılı olması önemli ve öyle gerçekten doktorum bülent bey çok iyi biri tavsiye ederim benim ikinci denemem olacak ilki tuttu fakat kalbi atmayınca aldırmıştık şimdi dondurulmuşlarımla inşallh deniycez allh yardımcımız olsun

teleskopcum tedavin hayırlı olsun.bende eskişehirde oturuyorum.bu ay 3.aşılamamı yaptırıyorum yarın iğnelere başlıyoruz.bu seferde tutmazsa bende anatoliaya ya gitmeyi düşünüyorum.canım merak ettiğim şeyler var.eskişehirde hangi doktor takibini yapacak.ben hikmet hocaya giyordum bıraktım bu ay.sorunun neydi senin.bende pko var.anatolia da doktorun kim birde doktor seçme şansımız var mı.biraz fazla soru sordum kusura bakma.inşallah canım herşey yolunda gider ve hepimiz bebişlerimize kavuşuruz...

Merhaba teleskop, bizde anatolia ile görüştük tedaviye başladık dogum kontrol hapım bitti onunla birlikte lucrinede başladım onunda bugün 10.günü.. Birde bizden 4.250 istediler.. senin 3.750nin içinde neler varki ?

arkadişler öncelikle güzel temennileriniz için çok tşk ediyorum.valla ben ignelerimi klinige gidip yaptırıcam eşimde yapamam diyo çok tırsıyoruz bana göbekte olur kolda dendi ama göbege yaptırıcam.suens gülüm bende ilk başta hikmet hassanın hastasıydım 3.aşılamayı bekleme resmen deneme tahtası gibi kullanıyo adam sen benim msne adresim diger msjlarda yazıyor eklersin.eski]şehirde onvakta sabahattin akyıl'ın hastasıyım.anatolıada seçme hakkın yok rangisinin randevu boşsa ona veriyolar yani randevu sıralı oluyo bir hakan hocaya bir bülent hocaya.benim sorun tüplerde idi onun haricinde bişey yok hormonlar eşiminde benimde normal çıktı.windy farklı rahatsızlıgı olanlara 4.250 fiyat veriyolar iyi olanlara 3.750 diyolar.anatoliada bir bayanla tanıştım onada 4.250 demişler ama onlarınkide biraz farklı öne ist.da tedavi görmüş hsg çekmemişler kist var demişler kistler zararlıymış o yüzden alamamışlar sadece içini boşaltmışlar kistlerin içini boşalttıkları zaman tüplerinde tıkalı oldugunu anlamışlar o yüzden tüp bebek denmiş proplemi biraz daha büyük olanlarda 4.250 diyolar.ve kadın gaziantepten geliyodu anatolıayaya.bülent hoca beni muayene ettiginde sabahattin bey çok güzel bi iş çıkartmış dedi.benim tüpler tamamen çıkartılmadı rahimle olan baglantısı kesildi ve tüplerin ucu boşaltıldı.verilen ilaçlarımında az ama 1.500 tl tutuyo ve o parayı nakit verip alıcaz ilaçları kısa protokol uygulanaca.bak fiyat farkı şundanda olabilir bende devlet hiç bir şeyi karşılamıyor

bende 4.250 verdim eşimin tesesiyel birlikta 5100 oldu muanede 200 tl valla ilkinde kuruş indirmiyolar ama kürtaşıma 1 milyar dediler 500 e anlaştık ilki tutmadımı ikincide indirim yapabiliyolar dıktor seçme şansıda olabiliyo be bülent beyi istedim onu bağladılar
anatolianın en güzel yönü sizi sürekli tlfonla arayıp bilgilendirmeleri

hayırlı olsun canım güzel haberler alırsın inşallah bizlere verirsin o müjdeyi

niye kürtaj oldun ki?evet fiyat tedaviye göre degişiyo bizim ilk deneme oldugu halde 2 gibi gösterdiler öyle yapmasalardı 4.250 olacaktı.inş hayırlı haberi hepinizle paylaşıcam:))

TELESKOP26 canım bebeğim tutundu ama kalbi atmadı 10 haftalık olunca malesef aldırdık.ŞıMDı 6 TANE DONDURULMUŞUM VAR KAÇ TANE KOYARLAR BıLMEM AMA BEN EN AZ 3 ıSTıYCEM ıNŞALLH BU AY HERKESE UĞUR GETıRıRDE BÜYÜK Bı SEVıNÇ PATLAMASI YAŞANIR KADINLAR KULÜBÜNDE

Hayırlı olsun canım darısı bıze....................opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…