slm bana desetk olur musunuz?

emelmurry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2011
67
3
36
İstanbul
merhaba bizim sorunumuzda eşimin spermleri hem hareketsiz hemde sayısı düşük ümit bey sadece tüp bebek olur dedi. 2 ay önce tüp bebek denedik ama tutmadı. Şimdi benden alınan yumurtalar vardı onları yerleştirecekler. Salı günü doktora gitmeyi planlıyorum muane edip gün verecek ama benm rahim duvarımı katerral denilen bir aletle çizeceğini söyle daha sonra yapılacak umarım sizde bende en kısa zamanda anne oluruz.

inşallah canım allah yardımcın olsun cizmeye korma bana yumurta toplamada çizdi sonra trasver yaptı ve kimyasal gebelik oldu.inşallah sende yarar bu son olur gebe kalırsın.

stres yapma rahat ol ben çok rahatım valla olursa olur dünyanın sonu değil ya...allah isterse olur ....olsunda hayırlısı olsun....çizme işlemi sanırım iyi tutunsunlar diye ayrıntıyı düşünme kendini doktoruna bırak dua et transferden sonrada iyice dinlen kendini bırak allah yardımcın olsun

inşallah iyi sonuç alırsın...sakın ümitsizliğe kapılma..benim hiç ümidim yokken bebeğim kucağımda..Allahtan iste..herşeyi vern o canım..ben negatif tüp bebek denemesinden sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım...meryem suresini 40 gün boyunca okudum..her gün..bittiği gibi de iki gün oruç tuttum..bunu yapan başka bir arkadaşımda aynı benim gibi bir sonraki ay kendiliğinden hamile kaldı..ben çok inanıyorum bu duaya...senin için hayırlısı olsun canım...

Back
X