• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slm canlar kim suçlu şimdi

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
sa nasılsınız , ben idare eder kızgın öfkeli . Ben mi benım eşim mi suçlu bir soyleyın? Soyleki kıyafet dolabını sattık bir süreliğine eşyaları valizlere koydum ama cok düzenli degıller benım de ruh halim pek iyi olmadığı ıcın acıkcssı düzenleyenıyorum işgilenemıyorum. Neyse bu eşim odadayken gömlek ver dedi sen al dedim ben nıye verıyorum kavga büyüdü ben de dedim sen bakarken bekarken napıyordun adam. Benım herseyın düzenluydu dedi coraplarım kıyafetlerim alırdım dedi annemle İken de oyleydı yerleri bellıydı ben alırdım dedi sen tembelsin iş bilmıyprsun bir dk olayı uzattın kavga büyüdü dedi. Tişörtü verdim zorla da olsa valizin içindeydi gayet kolay bır yerde o bana laf sesi dedi ben ona okadar sinirliyim ki . Haklımıyın haksızmıyım düşünecek kafam yok su an gergınım. O yüzden diyorum ya otuzdan sonra yada Hc evlenmeyın

Hani şu mağazalarda ki gibi ayaklı askiliklar var ya onlardan satın alıp giysileri assanız daha derli toplu olur bence eşiniz haklı sonuçta dağınık olmasa gider kendi alırdı bulamadı demek ki sizden istemiş sen yine az kavga etmişsin benim eşim gibi bi esin olsaydı (kendisi düzen ve aşırı titizlik hastasıdır tahammülü yoktur asla) kesinlikle aşırı şekilde fazla kavgalarımız olurdu ilk evlendiğimiz de her erkek demeyeyim ama bazı erkekler düzeni tertibi severler o yüzden evde bi düzen kurman lazım canım zor yani bu şekilde dağınık yasamak

Son düzenleme:
Son zamanlarda dağınık olduğunuzu toplamanın içinizden gelmediğini kendiniz söylüyorsunuz zaten. Belli ki eşiniz de sizden toplamanızı bekleyen birisi. Dolayısıyla sen dağınıksın demesine neden alınıyorsunuz ki? İkinizin de birbirinizi bir parça daha fazla idare etmesi gerekiyor, tartışacak bir durum yok ortada.

Mesele gömlek değil.

Siz evinizle ve ev işleriyle ilgili bir insan değilsiniz.

Eşine-çocuğuna bir tas çorba yapmayan bir kadının giysi toparlamasını beklemek zaten abesle iştigal.

Eşiniz bekarken derli-topluymuş, evlenince de bu durumun devam edeceğini ummuş olabilir.

Evet o valizden o gömleği kendisi de alabilirdi ama siz hiçbir şey yapmıyorsunuz ki ev veya eş ile ilgili.

Eşinizi haklı buluyorum genel anlamda.

Hiçbir konuda memnun değilsiniz.

Eşim şişman, eşim istediğim kadar dindar değil, eşim salata-çorba bekliyor, 27de evlendim 30da evlenseydim, Fransızca okudum İngilizce okusaydım, atanamadım atansaydım.

E yapsaydınız o zaman yahu, akıllı olup da yapsaydınız.

Eşiniz de ideal bir eş olmayabilir ama siz beni buradan bu kadar geriyorsunuz; kendisini düşünemiyorum.

Gomlegi verseniz utuyu de sen yap deseniz daha iyi olurdu. Sizin tavrinizi gereksiz buldum.
Yapmaz hayır tertıplıyım dıye dolanıyor ben dagınım dıye bana kızar kıyafwtlerini cıkarıp bırkaırdı dıye dıye ancak öğrendi kıyafetlerini kirliye atmayı . Bir haftalık kıyafetlerimi hazırla dıyor beyfendi rahat et bende rahat edeyim bilmem ne illa evdeyım dıye oyle yapıyor gıcık oluyorum sinir oluyorum

Kendi kıyafetini kendi çıkarsın alsın. Offf utanmasa donumu da sen giydir diyecek. Haklısın.
Ben sabahları asla kalkmam normalde kendi halleder aslında benden istiyordu kaldıruyordu ama inatla kalkmadım biraz alıştı bu duruma çocuğa gece ben bakıyorum dedim uykusuz kalıyorum kahvaltı hazırlayamıyorum Çünkü uyumak istiyorum neyse bugün kalktım hemen bıseyler istedi ya erkekler nıye boyle anlamıyorum ben senden istiyprmuyun dıyorum ona kıyafet vs iste dıyor istememi dedim sana dıyor

Yapmaz hayır tertıplıyım dıye dolanıyor ben dagınım dıye bana kızar kıyafwtlerini cıkarıp bırkaırdı dıye dıye ancak öğrendi kıyafetlerini kirliye atmayı . Bir haftalık kıyafetlerimi hazırla dıyor beyfendi rahat et bende rahat edeyim bilmem ne illa evdeyım dıye oyle yapıyor gıcık oluyorum sinir oluyorum
Siz esinizden hicbir sey istemiyor musunuz? Benden bir sey istemesin tavrindasiniz. E kadin da adamda bekarken yaptigi gibi yaparsa evlilik bunun neresinde kalir. Yemekler de de basinin caresine baksin

Yani evlilik birbirini bazi hasas durumlarda idare etme sanatini gerektirir. Sizin esinize tahamulunuz yok gibi. Evet gomlegi kendi alabilir ama bende verebilirim bu buyuk bi sikinti degil.

Belki haftalik kombin yapmanizi istiyor. Bazi erkekler sever eslerinin kombin yapmasini. Gomlegi kravati kemeri zevk ister uydurmak.

O bu degilde bazi seyler sevgi ister. Siz esinizi seviyor olsaydiniz bi gomlek istemesi batmazdi.

bence gereksiz uzatmissiniz.madem huyunu biliyorsunuz valizi o halde görse, bu seferde ona kizacakti büyük ihtimal.verseydiniz kurtulsaydiniz.30 sonra evlenseniz ne degisektiki?
Koca dersi daha az çekerdim biraz daha bekar kalır keyf yapardım İngilizce okur atanırdım:( çöl şey var . Ama ailemi daha fazla yük olmamak için çalışmak istedim girmedim sınava Çünkü abim verıyordu harçlık falan yük olmak istemedim ikinci okul okusaydım öğrenım alacaktım istemedim bunları akılsız kafam işte nolcak sanki

Back
X