- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi Hayalperest5
sa nasılsınız , ben idare eder kızgın öfkeli . Ben mi benım eşim mi suçlu bir soyleyın? Soyleki kıyafet dolabını sattık bir süreliğine eşyaları valizlere koydum ama cok düzenli degıller benım de ruh halim pek iyi olmadığı ıcın acıkcssı düzenleyenıyorum işgilenemıyorum. Neyse bu eşim odadayken gömlek ver dedi sen al dedim ben nıye verıyorum kavga büyüdü ben de dedim sen bakarken bekarken napıyordun adam. Benım herseyın düzenluydu dedi coraplarım kıyafetlerim alırdım dedi annemle İken de oyleydı yerleri bellıydı ben alırdım dedi sen tembelsin iş bilmıyprsun bir dk olayı uzattın kavga büyüdü dedi. Tişörtü verdim zorla da olsa valizin içindeydi gayet kolay bır yerde o bana laf sesi dedi ben ona okadar sinirliyim ki . Haklımıyın haksızmıyım düşünecek kafam yok su an gergınım. O yüzden diyorum ya otuzdan sonra yada Hc evlenmeyın
Otuz'un sihirli sayı olmasının sebebi nedir? Amaç İngilizce öğrenmek, atanmak ve anne yanında el bebek gül bebek daha fazla vakit geçirmekse 31 de olabilir yani. Veya 32. Ya da 29. Bu 30 sayısına çok fazla taktığınızı, takıntı haline getirdiğinizi düşünüyorum. Başka bir konunuzda daha vardı diye hatırlıyorum.
Bir de bence siz eşinizi sevmiyorsunuz. Çünkü hatırladığım kadarıyla "3 yıl daha bekleyip, 30 olduğumda gelen bir taliple evlenseydim" gibi bir sözünüz vardı. Bu durumda, eşinizle değil, 3 yıl sonra gelen başka biriyle evlenmiş olacaktınız ve bunu önemsemiyor gibisiniz. Bu durumla ilgili ne tavsiye vereyim bilemedim. Eşinizin iyi yönlerini gözlemleyerek onu sevmek için kendinizi duygusal olarak açabilirsiniz. Haklı kim haksız kim önemsemeden sevmeye çalışabilirsiniz. Çünkü konu çok büyük bir konu olmadıkça, bir konuda o haksız bile olsa, ona kızgın da olsanız bir yandan da onu sevmeye devam edebilirsiniz.
Bir de çok bulanık yazıyorsunuz. Ne demeye çalıştığınız tam anlaşılmıyor. Sizi okurken sanki saçı başı dağılmış, evinde koridorda yürürken üzerindeki beyaz tül elbisesi uçuşurken başı dönen ve sendeleyerek yürüyüp son enerjisiyle kendini bilgisayara doğru atmış birinin yazdıklarını okuyor gibi hissediyorum.
Hep böyle mi yazıyordunuz? İçtiğiniz bir ilacın yan etkisi olabilir mi? Sanki birşeyden zehirlenmişsiniz gibi bir hâliniz var. Veya belki ağır bir depresyon geçiriyorsunuzdur. Fiziksel bir rahatsızlık da olabilir. Bence bitkinlik sebebiyle iç hastalıklarına gidin tahlillerinizi yapsınlar. Bir de iyi bir psikoloğa gitmeyi ihmal etmeyin. Sürekli geçmişe yönelik yoğun pişmanlık hissederek yaşamak hiç normal değil. Mutlaka uzman desteği alın.