• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slm canlar kim suçlu şimdi

sa nasılsınız , ben idare eder kızgın öfkeli . Ben mi benım eşim mi suçlu bir soyleyın? Soyleki kıyafet dolabını sattık bir süreliğine eşyaları valizlere koydum ama cok düzenli degıller benım de ruh halim pek iyi olmadığı ıcın acıkcssı düzenleyenıyorum işgilenemıyorum. Neyse bu eşim odadayken gömlek ver dedi sen al dedim ben nıye verıyorum kavga büyüdü ben de dedim sen bakarken bekarken napıyordun adam. Benım herseyın düzenluydu dedi coraplarım kıyafetlerim alırdım dedi annemle İken de oyleydı yerleri bellıydı ben alırdım dedi sen tembelsin iş bilmıyprsun bir dk olayı uzattın kavga büyüdü dedi. Tişörtü verdim zorla da olsa valizin içindeydi gayet kolay bır yerde o bana laf sesi dedi ben ona okadar sinirliyim ki . Haklımıyın haksızmıyım düşünecek kafam yok su an gergınım. O yüzden diyorum ya otuzdan sonra yada Hc evlenmeyın

Otuz'un sihirli sayı olmasının sebebi nedir? Amaç İngilizce öğrenmek, atanmak ve anne yanında el bebek gül bebek daha fazla vakit geçirmekse 31 de olabilir yani. Veya 32. Ya da 29. Bu 30 sayısına çok fazla taktığınızı, takıntı haline getirdiğinizi düşünüyorum. Başka bir konunuzda daha vardı diye hatırlıyorum.

Bir de bence siz eşinizi sevmiyorsunuz. Çünkü hatırladığım kadarıyla "3 yıl daha bekleyip, 30 olduğumda gelen bir taliple evlenseydim" gibi bir sözünüz vardı. Bu durumda, eşinizle değil, 3 yıl sonra gelen başka biriyle evlenmiş olacaktınız ve bunu önemsemiyor gibisiniz. Bu durumla ilgili ne tavsiye vereyim bilemedim. Eşinizin iyi yönlerini gözlemleyerek onu sevmek için kendinizi duygusal olarak açabilirsiniz. Haklı kim haksız kim önemsemeden sevmeye çalışabilirsiniz. Çünkü konu çok büyük bir konu olmadıkça, bir konuda o haksız bile olsa, ona kızgın da olsanız bir yandan da onu sevmeye devam edebilirsiniz.

Bir de çok bulanık yazıyorsunuz. Ne demeye çalıştığınız tam anlaşılmıyor. Sizi okurken sanki saçı başı dağılmış, evinde koridorda yürürken üzerindeki beyaz tül elbisesi uçuşurken başı dönen ve sendeleyerek yürüyüp son enerjisiyle kendini bilgisayara doğru atmış birinin yazdıklarını okuyor gibi hissediyorum.

Hep böyle mi yazıyordunuz? İçtiğiniz bir ilacın yan etkisi olabilir mi? Sanki birşeyden zehirlenmişsiniz gibi bir hâliniz var. Veya belki ağır bir depresyon geçiriyorsunuzdur. Fiziksel bir rahatsızlık da olabilir. Bence bitkinlik sebebiyle iç hastalıklarına gidin tahlillerinizi yapsınlar. Bir de iyi bir psikoloğa gitmeyi ihmal etmeyin. Sürekli geçmişe yönelik yoğun pişmanlık hissederek yaşamak hiç normal değil. Mutlaka uzman desteği alın.

evlilikte önce saygı sonra sevgı derlerya
işte bunu sızın yasadıgınız bu ornekle dogrulanıyor
bence esıne saygın yok
senın esıne saygın olmadıgı ıcın onunda sana saygısı olmayacak
bu kısırdongu gırdabında yasayacagın ıkınızınde memnunıyetsız oldugunuz bı evlılıgınız olacak

Sizi okurken sanki saçı başı dağılmış, evinde koridorda yürürken üzerindeki beyaz tül elbisesi uçuşurken başı dönen ve sendeleyerek yürüyüp son enerjisiyle kendini bilgisayara doğru atmış birinin yazdıklarını okuyor gibi hissediyorum.

İlahi çok tatlısınız, bayağı güldüm betimlemenize:-)

Sevgili hayalperest diğer konunuzda da yazmıştım..Olay ne corba, ne gömlek ne de ütü. Olay sizin içinde bulunduğunuz hayatı sevmemeniz ve tüm bunların verdiği pişmanlıklar.. iyileşme önce kabullenmeyle başlar sonra da aksiyon almayla devam eder. İlk adımı atın devamı gelecektir bence.

İlahi çok tatlısınız, bayağı güldüm betimlemenize:-)

Sevgili hayalperest diğer konunuzda da yazmıştım..Olay ne corba, ne gömlek ne de ütü. Olay sizin içinde bulunduğunuz hayatı sevmemeniz ve tüm bunların verdiği pişmanlıklar.. iyileşme önce kabullenmeyle başlar sonra da aksiyon almayla devam eder. İlk adımı atın devamı gelecektir bence.
Ama tarif ettiği gibiyim sacım dağınık soğumuş bir çay içiyorum su an üstümde bol bir kazak çiçekli pijama aglıyprum sorunlarım yüzünden ne zaman mutlu olacağım onu da bilmıyorum hayat enerjım yok otuz ve sonrası keşke evlenseydşn diyorum hayat cok daha güzel olurdu

Haklısın, düzensizliğin bahanesi olmuş. Ama ben olsam kendin al da demezdim.

Ama tarif ettiği gibiyim sacım dağınık soğumuş bir çay içiyorum su an üstümde bol bir kazak çiçekli pijama aglıyprum sorunlarım yüzünden ne zaman mutlu olacağım onu da bilmıyorum hayat enerjım yok otuz ve sonrası keşke evlenseydşn diyorum hayat cok daha güzel olurdu
Yapmayın böyle ,hayat keşkelerle geçmez,hayati kendinize ve eşinize çekilmez yapıyorsunuz,harekete geçin yapmak istediklerinizi yapın,kendinize olan sinirinizi,eşinizden çıkarmayın......

Mesele kimin haklı olduğu değil bence, birbirinize karşı hoş kelimeler kullanmıyorsunuz sanki. Sorun da burada asıl.

Eşinizin 'gömlek ver' emri de hoş değil, şuan belki eşyalarının tam olarak nerede olduğunu bilmediğindendir. Ki kendisi de derdini söylemiş.

Kimin haklı olduğunu düşünmek yerine bu tür tartışmaların neden olduğunu düşünün derim. küçük tartışmaların olmaması için çabalayın.

Sen otuzunda değil kırkında evlense de değişen bir şey olmayacaktı bunun farkına bir varsan kendini toplayacak ve düzelteceksin ama taktın bir otuzda evlensem türküsü gerçekleri görmüyorsun. İşine geliyor çünkü oturup perişan bir şekilde ağlamak.
Bazı insanlar çözüm istemez, iki dertleşip deşarj olup aynı hayatı sürdürür ya sen onlardansın.
Kimle evlenirsen evlen o evde bir düzeni her normal insan ister. Sorun senin iş yapmak istememen ve miskince bir hayat yaşamak istemen. Eşini falan at kenara. Farzet ki bekarsın, çocuğun yok. Yine de dolabı almadan eskiyi satıp bavulla yaşanmaz. Benim bekar evinde yaşayan kadın arkadaşım da var erkek arkadaşım da var hepsinin evinde çorbası da var, düzeni de var. Bavullar ortada değil yani. Sen kendi sorumluluğunu almıyorken çocuk ve koca sana fazla gelmiş ama hayat da böyle bir şey değil. Yattığın yerden ağzına yemek gelmez. Emeksiz olmaz o işler.
Bir tane arkadaşım var aynı senin gibi. Evine giresim gelmiyor. Bir haftalık bulaşık yığılı, salonda cımbızlar, dünden kalan sigara küllükleri, çoraplar, yıkanmış ama katlanmamış çamaşırlar falan. Ben evine girmiyorum mesela bırak beraber yaşamayı. Ruhum daralıyor, mutsuz oluyorum. Evliliği bırak ben o arkadaşla ev arkadaşlığı yapmam mesela.
Düzeltmen gereken çok kötü yanın varken hala geçmişte geçmiş demen çok tuhaf. Evde bir çocuk varken hele bu yaşayışınız beni burda deli ediyor. Kocana da kızamıyorum artık

Ah kıyamam size, pişmanlık kadar can yakan birşey yoktur inanın. Bir noktaya saplanıp kalmışsınız, obsesif bi durum söz konusu ve buna eşlik eden bir depresyon.. Bu durumunuz yaşam tarzınız olmasın, kronikleşmeden önlem alın lütfen.

Bekar olmak için seni alıkoyan mi var Allah aşkına yazık günah be kocana o adam belki seni seviyor ama ne bilsin karısı ardından sayıyor ben sana bişey söyleyeyim mi bu dediklerin senin özünde var bence dağınıklık yazılarından bile belli yani yazık etme adamcağız a ayrılda kurtulsun senden belki bi sevaba girersin ;)

Bekar olmak için seni alıkoyan mi var Allah aşkına yazık günah be kocana o adam belki seni seviyor ama ne bilsin karısı ardından sayıyor ben sana bişey söyleyeyim mi bu dediklerin senin özünde var bence dağınıklık yazılarından bile belli yani yazık etme adamcağız a ayrılda kurtulsun senden belki bi sevaba girersin :KK66:
Sağol tavsıylerin için

Bence normalde duzenli birisiniz...esinizde buna aliskin...daginiklik hosuna gitmemis demekki..uzatilip buyutmeye degmez...

Eşiniz yerden göğe kadar haklı kusura bakmayın.Siz bu kafanızdaki 30 yaş sonrası evlensem fikrini atmadıkça daha çok konu açarsınız burada.Hayat müşterekse e siz de ev hanımıysanız kusura bakmayın ama bi gömlek vermeye de erinmeyeceksiniz çorba yapmaya da.Adam çalışıp siz evde yatıyosunuz sizin tabirinizle e böyle bi evlilikte mutlu olmamanız çok doğal.Boşanın lütfen ya adama da yazık size de.

Sürekli şunu yapnasaydım bunu yapsaydım diyeceğine yap! Gören de 60 yaşında kadın yazıyor sanıcak yazdıklarını.

sa nasılsınız , ben idare eder kızgın öfkeli . Ben mi benım eşim mi suçlu bir soyleyın? Soyleki kıyafet dolabını sattık bir süreliğine eşyaları valizlere koydum ama cok düzenli degıller benım de ruh halim pek iyi olmadığı ıcın acıkcssı düzenleyenıyorum işgilenemıyorum. Neyse bu eşim odadayken gömlek ver dedi sen al dedim ben nıye verıyorum kavga büyüdü ben de dedim sen bakarken bekarken napıyordun adam. Benım herseyın düzenluydu dedi coraplarım kıyafetlerim alırdım dedi annemle İken de oyleydı yerleri bellıydı ben alırdım dedi sen tembelsin iş bilmıyprsun bir dk olayı uzattın kavga büyüdü dedi. Tişörtü verdim zorla da olsa valizin içindeydi gayet kolay bır yerde o bana laf sesi dedi ben ona okadar sinirliyim ki . Haklımıyın haksızmıyım düşünecek kafam yok su an gergınım. O yüzden diyorum ya otuzdan sonra yada Hc evlenmeyın
tembel ve pis olan kimse evlenmesin zaten..
Adama bi gömlek vermektende aciz olunmazki canm..
Tabi söyleyiş şekli nasildi onu bilmem ama herkes görevini bilmeli..
Dagınıklıgı bende sevmem..
Bakın şuna emin olun ruh haliniz belki evin dagınıklığı yada pisliği yüzünden kötü olablir...

Evt bencede çok akilsizsiniz emr edin köle donunuzu da yıkasin
Kusura bakmayın da hem dışarda çalışacak hem siz evde oturacaksiniz hem gelip evde beklediğini bulamayacak
Ben ne demeye evlendiniz demiycem diğer arkadaşlar gibi çünkü beklentileriniz gayet açık Totoşu devirip yatcak yer bulmak gerek dimi
Yakın zamanda başka sorunlarınızı yazmak zorunda kalacaksınız sanki ama aklınızı başınıza alırsanız kurtarabilirsiniz

Back
X