- 5 Kasım 2015
- 1.526
- 1.310
- 133
- Konu Sahibi Hayalperest5
Keske boyle bir derdim olsaydi dedim sadece![]()
Kiyamam kuzum senin ne derdin var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keske boyle bir derdim olsaydi dedim sadece![]()
Senin neyin vr canımKiyamam kuzum senin ne derdin var
Ama tarif ettiği gibiyim sacım dağınık soğumuş bir çay içiyorum su an üstümde bol bir kazak çiçekli pijama aglıyprum sorunlarım yüzünden ne zaman mutlu olacağım onu da bilmıyorum hayat enerjım yok otuz ve sonrası keşke evlenseydşn diyorum hayat cok daha güzel olurdu
Bir de çok bulanık yazıyorsunuz. Ne demeye çalıştığınız tam anlaşılmıyor. Sizi okurken sanki saçı başı dağılmış, evinde koridorda yürürken üzerindeki beyaz tül elbisesi uçuşurken başı dönen ve sendeleyerek yürüyüp son enerjisiyle kendini bilgisayara doğru atmış birinin yazdıklarını okuyor gibi hissediyorum.
Canım eğer heryer toplu olupta adam dolaptan bir gömlek alamayacak kadar aciz olsaydı biz burada er kisisini suclardik ama kendi diyor zaten çok dağınık toplamaya üşeniyorum diye e adam girdi baktı baktı bulamadı bide diyor sıradaydı tamm da onun orada olduğunu bitek bu hatun biliyor adamda istemiş gömlek napsin yani burası kadın platformu diye niye haklı olan erkek milletini gömelim ki anlamadım herkes mi aynı düşünüyor Allah aşkına konu sahibini tanımıyoruz bile yazdıklarına yorum yapiyoruzAdam kendi kıyafetini almaktan aciz ama suclu kadin :) her zamanki gibi.
canim baslgma bakarsan gorursunKiyamam kuzum senin ne derdin var
Canım eğer heryer toplu olupta adam dolaptan bir gömlek alamayacak kadar aciz olsaydı biz burada er kisisini suclardik ama kendi diyor zaten çok dağınık toplamaya üşeniyorum diye e adam girdi baktı baktı bulamadı bide diyor sıradaydı tamm da onun orada olduğunu bitek bu hatun biliyor adamda istemiş gömlek napsin yani burası kadın platformu diye niye haklı olan erkek milletini gömelim ki anlamadım herkes mi aynı düşünüyor Allah aşkına konu sahibini tanımıyoruz bile yazdıklarına yorum yapiyoruz
Ben o bakimdan ikisini de suclu görüyorum canim. Sonucta kadın da hizmetçi degil ki ikisi de düzgünce koysa eşyalarını sorun olmaz ama getir demesi bakımından adam suclu bana göre.
-konu dışı-
o kadar gerçekçi bir betimleme ki film sahnesi gibi gözümün önüne geldi
roman, hikaye, deneme filan yazıyor musunuz? lütfen yazın
-konu ile ilgili-
konu sahibesi, anlaşılan o ki sizin kavganız kendinizle... ben de depresif olduğum zamanlar evi kendi haline bırakıyorum, hiç iyi bişey değil, düzensiz ev daha da basıyor insanı.
ama sıkıntılarımın belli bir süresi var geliyor, geçiyor...
siz yaşamınızdan memnun değilsiniz.
yapmayın, ah vah ederek ömür tükenecek.
ya gayret edip değiştirmek için adımlar atın, ya da durumunuzu kabullenin hayatınızı sevin.
böyle arafta yaşamanın durumu iyileştirmeye hiç etkisi olmaz aksine Allah korusun hastalık sahibi olursunuz.
Bakın bir evladınız var sanırım. Ona karşı sorumluluklarınız var. İlerde büyüdüğünde annesini evin içinde dizi çıkmış eşofmanlarla mutsuz mutsuz gezen bir kadın olarak hatırlamasını mı istiyorsunuz?
benim de bir kızım var ve ben ilerde kızımın "annem benimle oyunlar oynayan, bana şarkılar söyleyen, benimle dans eden ve gezen, kahkahalar atan bir kadındı" demesini istiyorum.
üzerlerinde bıraktığımız izlenim, karakterlerini şekillendirecek bunu unutmayın.