Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
korkma cnm ilaç kullanırsın bu arada bebeğin hayırlı olsun rabbim kucağına aldırsın
benim karşı komşum guatr hastası ve her sene 1 çocuk doğurdu
1. 3 yaşında
2.1,5 yaşınsa
3. 3 aylık
ilaç tedavisi sorunsuz bir hamilelik geçirmeni sağlar.
korkma cnm ilaç kullanırsın bu arada bebeğin hayırlı olsun rabbim kucağına aldırsın
benim karşı komşum guatr hastası ve her sene 1 çocuk doğurdu
1. 3 yaşında
2.1,5 yaşınsa
3. 3 aylık
ilaç tedavisi sorunsuz bir hamilelik geçirmeni sağlar.
evet canim ilac tedavisine basladik isallah sorunsuz atlatirim gec gelen bi mutluluk olunca insan korkuyo kaybetmekten cok ince eleyiruz mutluluktan cok endiseli gunler rabbim isallah istiyen herkeze anneliyi tattirsin aminnnnnnn
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.. Lutfen bana biri yardımcı olsun yeni evliyim ve eşimle bebek düşünüyoruz 2 3 hafta once dr gittim bende guatr çıktı tiroid bezlerim az çalışıyormuş ve doktorum bana bu ılacı verdi yarım alıcaksın ve yanındada ace plus selenyum verdi.. Sımdı adetım 3 gun gecti hamilelikten süpelenıyorum ama umitlenmekde istemiyorum aranızda bu ılacları kullanan var mı kullanıpta adet duzensizliği yaşayan inşallah gebeyimdir..