Slm hamişler göbüşleriniz çıktımı kaçıncı ayda göbüşler çıkıyor ?

ben 5.ayımdayım göbeğim daha yeni yeni çıkmaya başladı güzel bi duygu ama arkadaşların dediği gibi de kiloyla alakalı ben hala eski kyafetlerimi giyiyoruma ama yinede bi benden yükselttim rahatlık açısından 42 dim 44 oldum

Arkadaşlar bende yarın 21. haftayı bitiriyorum ve hala göbeğim yok. kıyafetlerimi de çok rahatlıkla olmasa da giyebiliyorum. ilk gebeliğim olduğu için böyle diye düşünüyorum.

Sanırım bende de bir acayiplik var.Şuan 9+0 hamileyim ve inanın hicbir pantolonuma giremiyorum göbeğim bir cıktı aldı başını gidiyor birde ben uzun boyluyum normalde çıksada cok görünmemesi lazım,çevremdeki herkes ailem falan çok şaşırıryorlar ne kadar çabuk göbeğin çıktı diye :))) artık bildiginiz hamile pantolonu giyiyorum ya :S göbeğim ve gögüslerimde acayip tatlı bir kaşıntı var korkudan kremler bile aldım sürmeye başladım.Şimdi burda okuyorum kimileri kac haftalık olmuş hala göbek yok.Bu işte bir terslik mi var acaba :)))

kızlar bende 10 haftalık hamileyim kilo alacağıma dahada verdim bırakın göbek çıkmasını var olan ayva göbeğimde yok oldu bende heyecanla bekliyorum göbeğimin çıkmasını bide bu göbek çatlağı için olan kremler varya bi arkadaşım hediye etti ama nezaman kullanmaya başlamam gerekiyo acaba?

ilk hamılelıgım ve hıc kılo almadım 21. haftama kdr suan 23. haftadayım son ıkı haftadır resmen ben burdayım dıyor göbek buyudu kılolar gelmeye basladı bende zayıftım s ile m arası takılıyordum eskı kıyafetlerımden altlarım olmuyor ustlerım ıste bazıları göğüs altı bol seyler gıyıyorum bence vucut buyudukce alın cok seyler cıkıyor.

ben de son bir ayda aldım kiloları...göbüşte koskocaman oldu..haftadan haftaya fark edio kızlar..

bu karın çıkması olayı tamamen iç karınla ilgiliymiş eğer iç karnınız dar ise karnınız çabuk çıkıyormuş ben 3.ayımı bitiriyorum ve göbeğim sanki 5 aylık gibi hamile 38 bedendim şimdi 42-44 takılıyorum hamile tişörtü bile giyiyiorum :) herkes hamileliimin farkında bende başta terslik mi var niye böyle erken çıktı dedim ama doktor önemli olan göbeğin değil bebeğin sağlığı tadını çıkar dedi o yüzden yemek yedikten sonra benden 2-3 adım önde giden göbüşüme bakıp 9 ay sonraki halimi düşünüyorum:))))

ya ben anlamıyorum :26: benim karnım hemen şişiyor şu an 2-2,5 aylık hamileyim fakat herkes diyor ki en az 4 5 aylık gibi... yani kıyafetlerimde henüz bir değişiklik olmadı daha rahat şeyler giyiyorum gerçi havalar da iyi zaten ama ben bu kadar erken istemiyorum yaa diğer hamileliklerimde de öyle oldu niye böyle karnım hemen şişiyor ki benim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…