slm KAYSERIDE TAVSIYE EDECEGINIZ BURUN ESTETIK DOKTORU VARMII???

yassi35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
33
0
36
Almanya
BIRAZ TOMBIS OLAN BBURNUMU KÜCÜKMEYE KARAR VERDIM SANIRIM :)tabiki burda yazilanlari okuyarak cesaretimi toplayarak sadece suan iyi bir doktor gerekiyo güvenebilecegim ,yardimci olursaniz sevinirim korkularimda var ama yeni burnumu düsünerek yeniorum korkumu tabiki burda bi kac resimlerde gördüm baya hos beni arkadas eklerseniz sevinirim resimleri görebilmem icin bilgiler paylasmak icin;)

BIRAZ TOMBIS OLAN BBURNUMU KÜCÜKMEYE KARAR VERDIM SANIRIM :)tabiki burda yazilanlari okuyarak cesaretimi toplayarak sadece suan iyi bir doktor gerekiyo güvenebilecegim ,yardimci olursaniz sevinirim korkularimda var ama yeni burnumu düsünerek yeniorum korkumu tabiki burda bi kac resimlerde gördüm baya hos beni arkadas eklerseniz sevinirim resimleri görebilmem icin bilgiler paylasmak icin;)

canım öncelikle merhaba bende burdayı inceleyerek kayseride saffet örs ü buldum bugün randevuya gittim soğuk kanlı bir insan öncelikle onu söyleyeyim sana benim problemim biraz büyük burun kemiğimde eğrilik var sol tarafım %80 nefes almıyormuş sağ tarafımdada et büyümüş saffet bey muayene etti anlattı işte maya göz hastanesinde ameliyat yapıyormuş ameliyattan 15 gün önce randevu almalıymışım 2 gün öncede kan tahlili yapıyormuş sabah erken ameliyatı yapıyormuş akşama istersen çıkabiliyormuşun iyiydi bence kendine güveniyordu karar vermedim memorialda teoman etkitaşoğlu var fakültede öğretim üyesi ona muayane olmadım ağustosun ortasında onada muayene olup bir karar vericem eylülün 10 u gibide yaptırmayı düşünüyorum saffet bey 2 bin tl istedi 2. ve 10. günlerinde kontrol ediyormuş 10 gün dinlenip normal yaşamına dönebilirsin dedi daha karar vermedim ama annem beğendi düşünücez bu arada araştırıcam tabiki bi git görüş derim :) randevu için aradı sekreteri muayene için ücret almıyoruz diyince şaşırdım yani bir şey kaybetmezsin git görüş adam insanın gözüne bile bakmıyor :) rahat yani

Slm cnm senin icin sevindim doktorunu bulduguna :) darisi basima ins.birde tam karar verebilseydim artik bakacam cnm hayirlisi olsun diyelum yenilikleri paylasirsan sevinirim:)

teoman eskitaşçioğluna ameliyat oldum çok memnun kaldım:)

Back
X