slm kılar bilgilerinize ihtiyacım var

nyny006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
22
0
1
Ankara
kılar ben çocuk tedavisine başlayacağım bu tedaviyi görmüş sonuç almış kimler var nasıl bir süreç ne önerirsiniz bana ankarada önere bileceğiniz bir hastane ve iyi bir oktor varmı

kılar ben çocuk tedavisine başlayacağım bu tedaviyi görmüş sonuç almış kimler var nasıl bir süreç ne önerirsiniz bana ankarada önere bileceğiniz bir hastane ve iyi bir oktor varmı

tedaviden kastın nedir canım. belli bir süredir deniyorsunuz olmuyor mu yani kendini kontrol ettirme amaçlımı ? yoksa tüp bebek tedavisinden mi bahsediyorsun ???

yani canım ben 7 yıllık evliyim 4 düşüğüm var son 2.5 yıldırda hiç hamile alamadım önce nedeni araştırılsın diye testler falan yaparlar sonuca göre heralde ya tüp bebek yada farklı yöntem uygularlar her halde ama her doktora güven olmuyor önemli olan alanında iyi ve anlayışlı bir doktora denk gelmek

yani canım ben 7 yıllık evliyim 4 düşüğüm var son 2.5 yıldırda hiç hamile alamadım önce nedeni araştırılsın diye testler falan yaparlar sonuca göre heralde ya tüp bebek yada farklı yöntem uygularlar her halde ama her doktora güven olmuyor önemli olan alanında iyi ve anlayışlı bir doktora denk gelmek

ben sana özel Keçiören hastanesi Dr. Engin Furtun'u öneririm. Devlet hastanesi zaten ilgilenmiyor doğru dürüst. Engin beye randevu alma. Çok yoğun randevularını 10-15 günden önceye vermiyorlar. Sabah erkenden git kayıt yaptır. Engin bey muhteşem bir doktor. :) Özel k.ören hastanesi hem diğer özel hastanelere göre muayene ve tetkik bakımından daha ucuz ;) dene istersen. Ankaranın neresindesin sen ?

Back
X