yesilimsi Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2011 3.765 0 116 40 22 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ramitep #21 Merabbaaa... Ben hamileyim,kızımolursa kesinlikle ADA ismini düşünüyorum:)
A adamelis Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2011 17 0 36 İstanbul 22 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ramitep #22 yesilimsi .!.: Merabbaaa... Ben hamileyim,kızımolursa kesinlikle ADA ismini düşünüyorum:) Genişletmek için tıkla... Benimde 2 aylık bebeğim var adı ada melis...bence çokta güzell kesinlikle tavsiye ederimm..az ve öz isim..
yesilimsi .!.: Merabbaaa... Ben hamileyim,kızımolursa kesinlikle ADA ismini düşünüyorum:) Genişletmek için tıkla... Benimde 2 aylık bebeğim var adı ada melis...bence çokta güzell kesinlikle tavsiye ederimm..az ve öz isim..
duygu7979 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Aralık 2009 463 1 96 46 İzmir 22 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ramitep #23 adamelis .!.: isim seçerken anlamına gercektende cok önem vermek lazım ... mümkünsede 'A' harfiyle başlayan isimler cok güzel hayırlı oluyor..tavsiye ederimm Genişletmek için tıkla... evet,isminde A harfi olanlar güçlü,özgüveni tam bir karaktere sahip oluyormuş aynı zamanda.
adamelis .!.: isim seçerken anlamına gercektende cok önem vermek lazım ... mümkünsede 'A' harfiyle başlayan isimler cok güzel hayırlı oluyor..tavsiye ederimm Genişletmek için tıkla... evet,isminde A harfi olanlar güçlü,özgüveni tam bir karaktere sahip oluyormuş aynı zamanda.
duygu7979 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Aralık 2009 463 1 96 46 İzmir 22 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ramitep #24 bende geçenlerde bir arkadaşımın kızına Ayzin ismini koyduğunu öğrendim.değişik geldi,anlamıda çok güzel
bende geçenlerde bir arkadaşımın kızına Ayzin ismini koyduğunu öğrendim.değişik geldi,anlamıda çok güzel