- Konu Sahibi neslimurat
ben neslihan. 2014 ikiz annesi olacagım Allah'ın izniyle. tecrübüler we yasadıklarımızı paylaşalı gelin hep beraber. kaç aylık veya haftalık veya günlük oldugunu söyleyin muhakkak :) 3 aylık tam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben neslihan. 2014 ikiz annesi olacagım Allah'ın izniyle. tecrübüler we yasadıklarımızı paylaşalı gelin hep beraber. kaç aylık veya haftalık veya günlük oldugunu söyleyin muhakkak :) 3 aylık tam![]()
bende daha cok yenı ogrendım ıkız olduklarını 1,5 aylığız biz:)![]()
maşşallah :) o kadar cabuk geciyo ki günler. çok dikkat et. onlar çok hassas. bulantıların nasıl ?![]()
bulantılarım sabah oluyo mutlaka cıkarıyorum. ama 2 gundur olmadı ... senın durum nasıl
Bendu durum berbat canim3aydir birsey yiyip icemiyorum. Ve hala kusuyorum
ben bugun bıdıklarımın kalplerini duydum... muhteşem bi duygu![]()
nasıl pıt pıt lar :) çok güzel dimi. :) bende ultrasan fotogflarını aldım cuma günü. artık. iyice belli oluyorlar. eşim bile. ayy çok değişmişler diye tepki verdi ?![]()
evet çok harika bişiy beni benden götürdü diyebiilirim...
artık büyüyolar yavas yavas bakalım 2 hafta sonra gıttıgmde ne gıbı degısıklık olmus:26:
evet canım . artık vucudunda anneliğe hazırlanıyo :) galiba bu hafta içinde doktora gitmen lazım merakta bırak ma :) 13 + 3 oldum 17 haftamda izmire gidicem bende.![]()
evet canım perşembe günü gidicem... sen 8 haftalıkken gittiğinde bebeğinde ultrasonda ne gıbı degısımlerı vardı. biçimlenmişmiydi. çok merak ediyorum nasıl oldular...![]()
8 haftalıkken ben ölü gibiydim . 1 kere gittim ondada fasulye tanesi kadar olmus demişti doktorum . zaten bi hafta sonra gittim . ikiz dedi :)
Selam kizlarr benimde Allah izin verirse ikiz bebislerim olacakBenim 5. haftadan beri baslayan ve hala süren bulantilarim var sizde durum nasil? Herkes 3. ay da gecer diyodu ama bu gidisle 4. ayda da böyle devam edecek..
benımde bulantılarım var yemek düzenim kalmadı diyebilirim yediğimi çıkarıyorum. bide şimdi bebekler buyudugundenmıdır bılmem kasık agrılarım basladı
Ben de geldim aranıza daha miniklerim çok küçük ultrasona göre 5 haftalık daha yeni keseleri gördük ama bebekler 15 gün sonra gel dedi kalp atışı ve bebekler için
Cogu ikiz annelerinde bu durum var sanirim biz normale göre daha siddetli yasiyoruz bulantilari.. Normal canim kasik agrilari benimde hep oluyor, dedigin gibi bebekler büyüyor ondan bende beraberinde bel agrisida oluyor ama doktorum normal olur dedi hatta ikiz oldugu icin agrilarda daha cok olur dedi..
benım agrılarım cogaldı cnm. acile gittim enfeksiyon var dedi. ilaç verdi tek kullanımlık şimdilik azaldı ama hala var yani
bide ishal durumu var sureklı normalmı acaba