- Konu Sahibi neslimurat
Haklisin canim daha aktif olmaliyiz.. Nasilsin bakalim bebisler nasil? Bulantilarin vardi sanirim seninde nasil simdi gectimi biraz?
sankı bıraz daha arttı yaa

siz ne kadarlıkken öğrendiniz cinsiyetlerini?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin canim daha aktif olmaliyiz.. Nasilsin bakalim bebisler nasil? Bulantilarin vardi sanirim seninde nasil simdi gectimi biraz?
sankı bıraz daha arttı yaa4 ayda geçer umarım. bıde cınsıyetlerımızı ogrenseydık...
siz ne kadarlıkken öğrendiniz cinsiyetlerini?
Amin inşallah Rabbim sizinde sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.
Benim bebeklerim tedavisiz çift yumurta ikizleri
içimden iki kız geçiyor hayırlısı :)
benim hep erkek geçtiiçimden ama iki kı9z dedi dr :) benimde tedavisiz. ömürleri uzun olsun :)
geçti allahın izniyle. inşallah geri gelmez. arada bi oluyo ama oyle çok değil :) sen nasılsın ?
![]()
Benimde cok sükür gecti artik =) Hareketlerini hissediyormusun? Ben arada hissediyorum ama hep olmuyor bazi günler hic olmuyor gerci hissettiklerimde belli belirsiz
Amin, benimde sizin gibi oldu iki kız hissediyordum iki oğlan dedi doktor.
hissediyorum ben hatta babamız bile hissediyo :) isimler belli oldu mu hanımlar :?
Bende simdi daha cok hissediyorum ama babamiz hissedemiyo devamli eli karnimda bebislerde aksine naz yapiyolar babalari elini koyunca duruyolarAsil hamile oldugumu simdi hissediyorum sükürler olsun Rabbime sagsalim kucagimizada almak nasip olsun insallah
Biz daha bir bebisimizin cinsiyetini bilmiyoruz isim aramaya baslamadik ama senin kizdi dimi bebisler önerilerin olursa takipteyim =)
benim hissetmelerim 2 3 gündür yokben içimde olduklarını dahi hissetmiyorum. dışarıya da tepki vermiyolar normal olabilir mi ??
![]()
Endiselenme bende 2-3 gun hissetmiyorum bazen sonra yine basliyor zaten 20. haftadan sonra daha net hissediliyormus daha bebisler kücük oldugu icin cok güclü degiller ondan dolayida hissedemiyor olabiliriz..
ama ben hiç hissetmiyorum önceden çok netti 3 gün oldu ve hala tepki yoksanki hamile değilmişim gibi :/