slm kızlar.bana acil cvp verirmisiniz?

gecce

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2007
142
76
623
İstanbul
kızlar ben yeni evliyim 10günlük henüz.yasminle korunuyorum ama dün akşam son hapı aldım şimdi 7gün ara vericem hapa adet olmak için.sorum şu şimdi hapa ara verdiğimde ilişkiyede ara veriliyo mu yoksa adet olana kadar ilişkiye girilebiliyo mu çünkü kimileri hapı bıraktığında yada unuttuğunda hamile kalabilirsin diyolar ve bu beni endişelendiriyo.acil cvp bekliyorum kızlar.fisfisfis

Yok canım ara verilmiyor sadece hap içmiyorsun zaten düzenli içtiysen 2 gün içinde kesin regl olursun

hapımı düzenli bi şekilde içiyorum sadece kına gecesi ve düğün gecesi saatlerini değiştirdim okadar onun dışında bi aksama olmadı hap kullanımında.ben geçen ay hapı bıraktıktan 4.gün hasta oldum birazda o yüzden tedirginim geç hasta olduğum için hamile kalırmıyım diye tereddüt ettim

hiç bir tereddütünüz olmasın hap kullanırken verdiğiniz aralarda hamile kalmazsınız içiniz rahat olsun

canım ilişkiye ara vermene gerek yok saatlerde ufak değişiklikler olabilir bişey olmaz bende 8 ay kullandım merak etme bende genelde 3.veya4. günü adet oluyodum merak etme bence

Back
X