slm kızlar bi akıl verin doğum sonrası ilişki..........

Ceren2705

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
216
15
118
Tekirdağ
kızlar daha öncde hamileyken konu açmıştım ilişkiye girme diye biz en son ilişkiye gireli tam bir yıl oldu hala tıkyok doğum yapalı 4 ay oldu yok hamilyken korkuyoduk giremiyoduk şimdide ben bebekle çok yoruluyorum akşamları erkenden uyuyorum falan ama eşimde hiç konuyu açmıyor o da istiyor hissediyorum ama ben reddederim diye yanaşamıyor
ben tam karar verdim bebeği uyuttum bu akşam bişiler yapıyım diye aa olmadı utanıyorum nasıl yaklaşacamı bilmiyorum ama çok özledim onu üstelik ayrı yatıyoruz hala bebeğin sesine uyuyamadığı için geceleri sabah zor kalkıyo işte zor çalışıyomuş doğru ama fabrikada calışıyo işi biraz ağır makinelerle falan ama ben kocamı çok özledim :43:bide burda bazılarınn konularını okudum eşleri hiç istemiyomuş doğumdan sonra falan korktum açıkcası sizce napıyım bi akıl verin:2:

kızlar daha öncde hamileyken konu açmıştım ilişkiye girme diye biz en son ilişkiye gireli tam bir yıl oldu hala tıkyok doğum yapalı 4 ay oldu yok hamilyken korkuyoduk giremiyoduk şimdide ben bebekle çok yoruluyorum akşamları erkenden uyuyorum falan ama eşimde hiç konuyu açmıyor o da istiyor hissediyorum ama ben reddederim diye yanaşamıyor
ben tam karar verdim bebeği uyuttum bu akşam bişiler yapıyım diye aa olmadı utanıyorum nasıl yaklaşacamı bilmiyorum ama çok özledim onu üstelik ayrı yatıyoruz hala bebeğin sesine uyuyamadığı için geceleri sabah zor kalkıyo işte zor çalışıyomuş doğru ama fabrikada calışıyo işi biraz ağır makinelerle falan ama ben kocamı çok özledim :43:bide burda bazılarınn konularını okudum eşleri hiç istemiyomuş doğumdan sonra falan korktum açıkcası sizce napıyım bi akıl verin:2:

aaaaaaaaa benden bitane daha:):) canımm lütfen eşine yanaş sonradan o alışır sensizlige,ilgisini kaybetmesine ,izin verme.. yarın bebişi uyutuyosun, giyiniyosun en güzel gceligini,parfüm topuklu terlik.adamın yanına gidip oturuyosun. o zaten senden daha yanaşma beklemez merak etme:)....

utanman garip
ama hakkaten utanıosan telefonuna msj at eve gelmesine yakın özledim vs
:52:

bence yan yana otururken tv izlerken vs öpmeye başla gerisi gelir illa istiyorum demen gerek yok :21:

aaaaaaaaa benden bitane daha:):) canımm lütfen eşine yanaş sonradan o alışır sensizlige,ilgisini kaybetmesine ,izin verme.. yarın bebişi uyutuyosun, giyiniyosun en güzel gceligini,parfüm topuklu terlik.adamın yanına gidip oturuyosun. o zaten senden daha yanaşma beklemez merak etme:)....

bu akşam yine denemeye çalışıcam teşekkürler yorumun için

yahu bebeği yapmayı bilen kadın neyden utanıyor anlamıyorum ki

türk kadınının doğumda yapsa utangaç kız tripleri bitmiyormuş...

ben kocanın yerinde olsam yatmak istemem senle çocuk gibi o ne ya

işve cilve olayı hiç yok o gelirse yap gelmezse utan yanına gideme yok artık...

Son düzenleme:

bu arada o ne ya gecelik topuklu terlik ve parfüm olmadan sevişilmiyor mu (sizi kastederek söylemiyorum bunları yanlış anlamayın)

hangi konuya denk gelsem duşumu alırım seksi iç çamaşırlarımı giyerim parfüm sıkarım saçımı düzleştiririm makyajımı yaparım vs

bu ne ya mutfakta makarna haşlarken spontan bir biçimde sevişmeye başlayamıyor mu kadınlar

bir ön hazırlık mı yapmak gerekiyor...

bu bana başka bir şeyi çağrıştırıyor.

bu arada o ne ya gecelik topuklu terlik ve parfüm olmadan sevişilmiyor mu (sizi kastederek söylemiyorum bunları yanlış anlamayın)

hangi konuya denk gelsem duşumu alırım seksi iç çamaşırlarımı giyerim parfüm sıkarım saçımı düzleştiririm makyajımı yaparım vs

bu ne ya mutfakta makarna haşlarken spontan bir biçimde sevişmeye başlayamıyor mu kadınlar

Size katılıyorum :))) İlk çıkmaya başladığım aylarda değilde sonradan erkek arkadaşımın bir itirafı oldu.
''Sıktığın parfüm seni öpüp koklarken rahatsız ediyor senin kokunu merak ediyorum''
Yani seven erkeğe en paspal halinizle bile çekici gelebilirsiniz bence..
En azından ben bu konuda şanslıyım :16:

Size katılıyorum :))) İlk çıkmaya başladığım aylarda değilde sonradan erkek arkadaşımın bir itirafı oldu.
''Sıktığın parfüm seni öpüp koklarken rahatsız ediyor senin kokunu merak ediyorum''
Yani seven erkeğe en paspal halinizle bile çekici gelebilirsiniz bence..
En azından ben bu konuda şanslıyım :16:

paspallıktan ziyade bunun yeri ve zamanı mı vardır benım anlamadığım bu

adam işten gelince yemeğini yedikten sonra diye

bu ne robot gibi...bir de insan bebek yaptığı kocasını öpmeye utanır mı yaa bebeği nasıl yaptın o zaman?

cinsellik bence çok robotik yaşanıyor bazı çiftlerde.

Ben de bunu hiç anlamıyorum.
Benim bildiğim cinsellik doğal gelişen bir olaydır.
Süslenmeye hazırlanmaya ne hacet? :ssz:

Böyle yapan çiftlerin de erkekte ya da kadında cinsel sorunların varolduğunu düşünüyorum.

canım herkesin düşüncesi farklıdır, dışarıda neden topuklu giyiliyor,dekolteler giyiliyor dikkat cekmek için.. eşim için de seve seve giyerim.. tabi ki her zaman böyle süslen püslen çık karşısına demiyorum,bende öyle hergün öyle giyinmiyorum,bende makarna haşlarken yapılamaz demiyorum,1 yıllık bi aradan söz ediyor arkadaşımız, spontan biçimde olmamış, eşi yanaşmaya tereddüt etmiş demek ki.. o yüzden böyle söyledim..

bu akşam yine denemeye çalışıcam teşekkürler yorumun için

rica ederim canım, arkadaşlar neden utanıyosun demiş ama insan o duyguyu yaşamadan anlayamaz.Ben utanmayan bi insandım,dogum yaptıktan sonra utandım.hormon degişikligi demişti dr. sen kendine güven ve yanaş ona.. ama utanman dogal uzun bi aradan sonra.

bence bebek uyusun uydugu yerde
sen git kocanin koynuna
dakka ba$i viyaklamiyor ya bu çocuk :)
bi kaç saat gider bi uyyunca, oda size yeter

sen bi adim at e$in sana ko$arak gelir merak etme

şimdi arkadaşlar öncelikle su utanılırmı falan diyenler utanıyo insan napıyım utanmasam zaten gider yapısırım burda vakıt harcamam ama olmuyor aradanda zaman geçince :43::43::43: bu akşamda olmadı misafir vardı geç gittiler ben mutfak falan topluyorum derken uyumş kocacığım yarın akşama kısmet

aglama kizz:)
bu aksama iyi konsatre ol , istersen hafta sonunu bekle belki daha iyi olur , evd eoldugu gun yorgun olmaz uyya kalmaz :D

yahu bebeği yapmayı bilen kadın neyden utanıyor anlamıyorum ki

türk kadınının doğumda yapsa utangaç kız tripleri bitmiyormuş...

ben kocanın yerinde olsam yatmak istemem senle çocuk gibi o ne ya

işve cilve olayı hiç yok o gelirse yap gelmezse utan yanına gideme yok artık...

canım sen evli değilsin muhtemelen birazda fazla romantik yabancı film izlemişsin senin o dediğin makarna haşlarken sevişme falan filmlerde oluyo :ssz:yada ilişkinin ilk başlarında sen bi evlen bide çocuk doğur ondan sonra görelim ha tabi yabancı filmlerdeki kadar romantik bi kocan olursa orasını bilemem

Back
X