• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

slm kizlar birsey soracam

Eger ben haksizsam allah benim belami versin tamami rahatmisin

Yanılmıyorsam İsviçre'desiniz.
Sosyal yapısı çok iyi bir devlet diye biliyorum (3 ay yaşamıştım)
Bir psikolog desteği alma şansınız var mı?
Tercüman da oluyor bu kurumlarda. Dil bilmiyorsanız yani.

Sizin ciddi bir yardıma ihtiyacınız var, çünkü gerçekten de artık normal düşünemiyorsunuz.
Yani sizi o adama eş yapmakla Allah zaten belanızı vermiş bile, bunu bile göremiyorsunuz.

Neden İNSAN gibi yaşama hakkınız olduğunu kabul etmek istemiyorsunuz? Neden çocuklarınız için huzurlu ve mutlu bir anne olma hedefiniz yok? Çocuklarınızın ihtiyacı olan sevgi sadece anne ve baba sevgisi, diğerlerinin sevgisi değil.

Lütfen yardım alın. Önce kendinizi sevmeyi öğrenin, sonra da çocuklarınızı sevin.

Sevince nolucak ???
Su cocugunu zorla sevdirme merakı neden? Ailemin oturdugu mahalledede var boyle bi tip kuzenim bir komsusunun bebegini sevmis oburude darilmis bizimkini niye sevmiyor diye.
Amma degisiksiniz.Torunu olabilir ama icinden gelmiyorsa gelmiyodur bunda uzelecek ne var ? Sahte sahte davranmasindan iyidir.
Sende ona göre davranırsın olur biter.

ama öyle demeyin.. sizin çocuğunuz var mı bilmiyorum.. çocuk bu sevgiyle büyür, olgunlaşır, kendine güveni gelir, mutlu olur..

sevgi yatar her şeyin temelinde.. öz dedesi babaannesi sevmezse çocuk buruklaşır.. günah yani..
hatırlarım 3-4 yaşlarındaydım babaannem rahmetli kuzenlerimi sırtında taşırdı beni almazdı hiç üzülürdüm çok.. aradan geçmiş 20 küsür yıl hala hatırlarım.. bunlar önemli..

ama yapmıyorlarsa zorlada yaptırılmaz elbette.. konu sahibide ona göre çeksin çizgisini..

Sevimsiz çocuk sevilmezmi illa sevimli mi olması lazım sevilmek için melek daha onlar
Boşver mesafe en iyisi devamli sende olsalar oda batacak zaten iyi yanından düşün

Ya beni neden bazilari yanlis anliyor ben sadece size icimi dökmek istedim benim burda kimsem yok insanda vijdan olur niye beno
Sevimsiz çocuk sevilmezmi illa sevimli mi olması lazım sevilmek için melek daha onlar
Boşver mesafe en iyisi devamli sende olsalar oda batacak zaten iyi yanından düşün
Yok o anlamda demedim cok akilli cocuklar insanlara yakinlar sicak kanli ..

Benim kayınvalide de kızının çocuklarına bayılır oğullarının çocuklarının yüzüne bakmaz.
Bir nedeni var mıdır bilemiyorum.

kv ler genelde kız çocuklarına ve onların çocuklarına düşkün olurlar. kimin de az kimin de çoktur bu.

Slm kizlar benim kayinvaldem gil benim oturdugum mahalede ayni kaliyorlar ve görümcemde ayni mahalede ve görümcemle benim iki cocugumuz var fakat bunlar hep kizinin cocuklarina bakarlar onlarla ilgilenirler onlarla gezerler onlara gidip onlari görürler .benimkilerini gelip evime bile görmezler cok zoruma gidiyor benimkiler torun degilermi üstelik cocuklarim cok sevimliler neden ayrim yapiyorlar sizde bunu yasayan varmi
ANASI SEVİLMEYENİN DANASI SEVİLMEZMİŞ malesef böyle bi durum olabilir

Back
X