• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

slm kizlar birsey soracam

sizin kendi aranızda sorunlar var mı?
Varsa ondan dolayıdır.
Ayrıca sen nasıl kendince yorum yapıyorsan onlar da kendilerince mutlaka yorum yapıp neden buluyorlardır.
Belki onlar da diyor: gelin hiç gelmiyor, aramıyor vs.
Vardi cünkü hep haksizlik yapildi bana ben gurbetteyim hic kimsem yok ben arada bir gidiyorum ama onlar öyleler

Beni ne kadar taniyosundur böyle konusuyorsun ben cocuklarim icin neler yaptim en kötü bisey bi anneyi kötülemektir sen benim anneligimi bilemezsin hem bide ben halen ayni bi durumdamiyim bilemezsin

e sen yazmıştın hatırlıyorum kusura bakma çocuklar konusunda hassasım derdınıze çare aramayıp sonunda da çocuklarınıza senın için katlandım dıye ah vah edıyorsunuz ve sizin gıbı kadınlar samımı değilsiniz. he sen bir ayda tum bunları duzeltmişsindir bilemem.

Acımasız olan konu sahibinin eşi ve konu sahibinin hayatı
Kendisine ve çocuklarına acımayan ise bizzat konu sahibi
Ben gördüğümü yazdım şekerim.

çocuklarına bir şey yapmasından korktugu adamla yasıyor üstüne de gelmiş burada kp kv çocuklarımı sevmıyor diye dert yanıyor.
ben anlamıyorum can korkusu mu daha öncelıklıdır kv nin torun sevgısı mı?

Sizin eşiniz bile sizi sevmiyor ki
Siz kalkmış ailesi çocuklarımı sevmiyor diyorsunuz.

Eski mesajlarınızdan buyrun:
Hem sana bisey diyimi ben hicbirseyimi saklamam bunu yolaya bilirsin bunda ne var ben seviliyorum demedim ben cocuklarim sevilmiyor dedim ben kendimi hic bir zaman düsünmedim ben sadece yanlis buldum diyerleri kizinin cocuguysa benimkide oglunun cocuklari benimle ne alakasi var sunun

çocuklarına bir şey yapmasından korktugu adamla yasıyor üstüne de gelmiş burada kp kv çocuklarımı sevmıyor diye dert yanıyor.
ben anlamıyorum can korkusu mu daha öncelıklıdır kv nin torun sevgısı mı?

Dayak yiye yiye beyin hücreleri ölüyor bazılarının. Kafaya darbe alıyorlar herhalde.
Sağlıklı düşünemiyorlar.

Slm kizlar benim kayinvaldem gil benim oturdugum mahalede ayni kaliyorlar ve görümcemde ayni mahalede ve görümcemle benim iki cocugumuz var fakat bunlar hep kizinin cocuklarina bakarlar onlarla ilgilenirler onlarla gezerler onlara gidip onlari görürler .benimkilerini gelip evime bile görmezler cok zoruma gidiyor benimkiler torun degilermi üstelik cocuklarim cok sevimliler neden ayrim yapiyorlar sizde bunu yasayan varmi
kim olsa üzülür ama üzülmeyin diyebileceğim sadece size var böyle tipler haksızlık yapıyorlar tabi .umarım yaptıklarının yanlış olduğun anlarlar biran evvel

e sen yazmıştın hatırlıyorum kusura bakma çocuklar konusunda hassasım derdınıze çare aramayıp sonunda da çocuklarınıza senın için katlandım dıye ah vah edıyorsunuz ve sizin gıbı kadınlar samımı değilsiniz. he sen bir ayda tum bunları duzeltmişsindir bilemem.
Ben dedimi hersey dörtdörtlük oldu bazi huylar degisemezmi hem neden bunlari konusuyoruz ben baska bisey yazdim farkindaysaniz

Hem sana bisey diyimi ben hicbirseyimi saklamam bunu yolaya bilirsin bunda ne var ben seviliyorum demedim ben cocuklarim sevilmiyor dedim ben kendimi hic bir zaman düsünmedim ben sadece yanlis buldum diyerleri kizinin cocuguysa benimkide oglunun cocuklari benimle ne alakasi var sunun

Ayy bırakın sevmezlerse sevmesinler, babaannemin bir lafı vardı "yavrumun yavrusu yarısı yılan yavrusu" diye...Anlaşılan sizi sevmedikleri için sizin doğurduğunuz çocukları da sevmiyorlar. Neden bunu bu kadar sorun ettiniz ki? Ya da neden haksızlık diye tabir ediyorsunuz ki? Seven sever sevmeyen sevmez.

Konuyu iyi okursanız kadının kendini sevdirmesiyle bi alakası yok zaten yorum alakasız

ıyı okusanız siz anlayacaksınız ben diyorum kı bu kadın kocasının çocuklarına zarar vermesınden korkarken hani bu can ya gıttıgınde gerı gelmıyor ya kv nın çocuklarını sevıp sevmemesini neden önemsiyor? tabi size göre öncelıklı olan budur bılemem benım için öncelık candır.

ıyı okusanız siz anlayacaksınız ben diyorum kı bu kadın kocasının çocuklarına zarar vermesınden korkarken hani bu can ya gıttıgınde gerı gelmıyor ya kv nın çocuklarını sevıp sevmemesini neden önemsiyor? tabi size göre öncelıklı olan budur bılemem benım için öncelık candır.
Tabiki candır o konu zaten baslıbasına bir tartısma konusu esiniz bile sizi sevmiyorki denildigi zaman konu sahibinin sevgi dilendigi aklına geliyor insanın oysa konuda boyle bisi yazmıyor

Dayak yiye yiye beyin hücreleri ölüyor bazılarının. Kafaya darbe alıyorlar herhalde.
Sağlıklı düşünemiyorlar.

aman ne yaparsa yapsın çoktan beddua seansına geçti. eşi çoktan değişmiş. bir ay olmamış konuyu açalı.
allah o çocuklara sağlam psikoljı versın. ben çok uzuluyorum bunları gördükçe.

Tabiki candır o konu zaten baslıbasına bir tartısma konusu esiniz bile sizi sevmiyorki denildigi zaman konu sahibinin sevgi dilendigi aklına geliyor insanın oysa konuda boyle bisi yazmıyor

yok ben sadece çocukların durumuyla ılgılendım eşi sever sevmez bilemicem

Sevmesin çok mu lazım. .
Annesi babası sevsin yeter . .

Back
X