slm kızlar,ne kadar daha emzırmeyı düşünüyorsunuz

Valla aybuke canım dişlerinin yenı cıktıgı sıralar bı kac deneme yaptı ısırdı ama sonrasında onlar dıslerıne ve ısırmamaya alısıyo bızde yenı cıkan dıslerıne :))
En azından benım oglus oyle ısırmıyo rahatım su an ıcın.

aynen bizimkide yeni çıktığında biraz ısırmıştı hatta çok korkmuştum diğerleri çıktığında naparım diye ama sonra ısırmadı bende şuan rahatım ısırmıyor:1rolleyes:

benımkıde oyle
arada gene oyun gbı ısırıyo. dişi kızıyor galıba:)) bıde gluyo yanyan..

bvenimkide başta ısırma denemeleri yaptı hayır cıss falan dedim bir iki ağladı ısırmamayı öğrendi şu an damaklarıyla emiyor zaten ısırmıyor Allaha şükür rahatım yanii o yüzdende sorunumuz olmuyor..

ya benimki emmiyor ama emseydi kesin ısırırdı, kazayla parmağım ağzına değse, parmağımın kurtulma şansı yokkk, o sebepten sormuştum

iremnaz hiç birşey yemediği için ben memeden kesiyorum onu dün başladım bir şekilde yemek yiyor memeden umut kesilince.ama bu seferde benim gögüslerim şişme yapıyor sabah sagdım ama devamlıda sagarsam süt devam eder çok da canım acıyor.memeden kesen arkadaşlar siz neler yaptınız

çilemcim memeden kesmek için dr bana dostinex verdi
gerçi ben 1-2 ay sonra keseceğim ama
2 gün kullanmak yetiyormuş
sütün salgılanmasını sağlayan hormonun-prolaktin- seviyesini düşürmeye yarıyor

çilemcim memeden kesmek için dr bana dostinex verdi
gerçi ben 1-2 ay sonra keseceğim ama
2 gün kullanmak yetiyormuş
sütün salgılanmasını sağlayan hormonun-prolaktin- seviyesini düşürmeye yarıyor

teşekkür ederim canım eşime aldırayım bende çünkü baya vahim durumdayım
doktorun sana kullanım dozunu ve şeklini nasıl önerdi canım onlarıda yazarsan çok sevinirim

Son düzenleme:
yaa evet sibelcimm bende en son doktora gıttıgımde artık yavas yavass yaza kadar memeyı bıraktırmak ıstıyorum dedım ama bana bısı onermedı.
bıraz daha acıklayıcı yazarmısın bu ılac ıle ılgılı bıze bılgı lutfennn...

2 tablet kullanılıyor sadece
12 saat arayla canım
bir tablet alıyorsunuz 12 saat sonra 1 tablet daha o kadarmış benim reçetede yazan bu
eğer kesilmezse 1 kaçgün ara verip yine aynı şekil kullanılıyor sanırım

kusura bakmayın arkadaşlar gözümden kaçmış yazdıklarınız

teşekkürler canım
ben yarım tablet olarak aldım sabahta tekrar alacam
annem sütümü sagmamamı söyledi ama bakalım nasıl olacak çok şişti ve agrıyo
ben deneyim size yazarım ön bilğiniz olur

acaba soğuk kompres yapsan iyi gelmez mi canım
aslında sağmamak gerekiyor ama çok eziyet ediyorsa biraz sağmak mı lazım acaba
hani ilacı içip etki süresine göre sütün salgılanmasını engelleyebileceği zamana kadar sağmak daha mantıklı gibi geliyor ama
aman ne zor şeyler bunlar ya

benim de gözüm korkmaya başladı
dr bıraktır artık dediğinden beri sanki anlamış gibi daha bir düşkünleşti
sabah gözünü açar açmaz memem memem diye bağğırıyor bana emzirene kadar :S

iremnaz da aşırı düşmüştü memeye en kötü yanıda bir lokma dahi bişey yemiyordu
2 gündür çok şükür 3 ögünü tamamlatıyoruz maaile oyunlarla şarkılarla
netten okudum bir doktor sagın demiş ama kararsız kaldım bende dün sabah sagmıştım en son
çok zor gerçekten bi yandan kendi canın acıyor bi yandan bebeğinden ilğini kesmemen gerekiyor
ben canım yana yana yemegini kendim yedirmeye çalışıyorum ki anneannesi ilğilenirse üzülür diye :S
yarına belli olur sanırım ilacın etkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…