Slm kızlar son zamanlarda stres hat safhada lütfen bana yardım edin

tedirginprnyk

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
98
78
18
38
Adetim geceli bugün itibariyle 16 gun oldu 13.Gun ve 15.Gun idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı.bugünde doktora gittim ultrasonda kese göremedi ama tahmin kalinlasmis dedi kan testi yaptırdım betahcg 82 çıktı hafif kanamam var iki gündür.noluyor bana normal mi degerim yoksa dış gebe miyim

Evet dün yaptırdım 70 e düşmüş doktor sürekli olcucez dedi kimyasal gebelik gecirmisim ve suan çok fazla kanamam var kimyasal düşük yapiyomusum cnm
Cnm çok geçmiş olsun yaa üzüldüm ama geçer inşallah bugünler Rabbim en kısa zmnda evlat nasip etsin sana

Haklısın belkide hasta dogacakti ya da engelli tek tesellimiz eşimle beraber demekki bebegimiz olabiliyormus biz 10 aylık evliyizde ilk olacaktı

Haklısın belkide hasta dogacakti ya da engelli tek tesellimiz eşimle beraber demekki bebegimiz olabiliyormus biz 10 aylık evliyizde ilk olacaktı
Yani cnm hiç uzulup kafana takma güzelce iyileş dinlendir vücudunu sonra tekrar çalışmalara başlarsın Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah

Uzuldum canim gecmiş olsun kimyasaldan sonra hamile kalan cok kişi duydum :) insallah en kisa surede alirsin bebişin haberini sende.

benimde tüp bebek sonrası kimyasal gebelik geldi başıma. neye uğradığımı şaşırdım. çok umutluydum ama sonuç hüsran oldu. 1 haftadır kahverengi akıntı var adette olamadım. bunları yaşayan var mı acaba?

Cnn ben doğal yollarla yaşadım evet benimde kahverengi lekelenme tarzında birkaç gün sürdü sonra dört parmak kalınlığında büyük pıhtı gibi parca geldi ve kanamam arttı rengide değişti ama sonra

Back
X