slm kızlarrrr dua edın lufennn

• Konu Sahibi Konu Sahibi tok
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
345
1
118
Ankara
kızlar yarın gurgan klınıgı arayıp randevu alacagım ve 3.tüp bebek denemesıne adımımızı atacaz ınsallah hayırlı sonuclar alırız ne olursunuz dua edınnnn ınsallah hersey yolunda gıderrrr cok heycanlıyımmm

Insallah canim insallah:Saruboceq:
Allah en kisa zamanda bir evlat nasip etsin size

:Saruboceq:Allahım kolaylıklar versın ınsallah harıka bır tedavı geçırırsın sonundada bıze guzel haberler verırsın hayırlı olsun şımdıden:Saruboceq: :emir_bebek:

merhaba canımbende bu ay 3. tedaviye başlıcam benim iki düşüğüm var bende sen gibi çok korkuyorum hakkımızda hayırlısı olsun rabbim biran önce kucağımızı doldursun inşallah ben iğnelere başladım uzun protokol olcak benimkisi inşallah yüzümüz güler

Allah yardımcınız olsun kardeşim.................Rabbim hayırlısıyla güzel haberlere ulaştırsın........

inşallah bu denemen sonuncu olur ve kavuşursun bebeğine sağlıkla hayırlısıyla canım

cnm hayırlısı ile kucağına alırsın inş. sorunun ne...

merhaba canımbende bu ay 3. tedaviye başlıcam benim iki düşüğüm var bende sen gibi çok korkuyorum hakkımızda hayırlısı olsun rabbim biran önce kucağımızı doldursun inşallah ben iğnelere başladım uzun protokol olcak benimkisi inşallah yüzümüz güler

amın canım sagol senınde allah yardımcın olsun ınsallah hep bırlıkte gulerız

cnm hayırlısı ile kucağına alırsın inş. sorunun ne...

amın ınsallah sperm azlıgı canım 2 kez yaptırdık ılkı tutmadı 2.tuttu dustu bakalım buda 3.olacak hayırlısıyla son olur ınsallah bızlerde kavusuruz bebeklerımıze

canım allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider bende ilk denememi gürganda yaptırmıştım.sorununuz neydi arkadaşım.

rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim inşallah güzel haberlerle verirsin bu defa bizlere

canım allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider bende ilk denememi gürganda yaptırmıştım.sorununuz neydi arkadaşım.

sagol canım allah razı olsun sorunumuz sperp azlıgı malesef nasıl gurgan klınıkten memnuun kaldınmı bugun aradım onumuzdekı pazartesıye randevu verdı dahada tam kesın degıl tımur bey burda olursa bız sızı ararız dedıler rabbım yardımcımız olsun artık nedeyelım

tok canım inş 3.denemende evlatlarına kavuşursun tedavin hayırlı olsun....

sagol canım allah razı olsun sorunumuz sperp azlıgı malesef nasıl gurgan klınıkten memnuun kaldınmı bugun aradım onumuzdekı pazartesıye randevu verdı dahada tam kesın degıl tımur bey burda olursa bız sızı ararız dedıler rabbım yardımcımız olsun artık nedeyelım
canım merkez olarak begendim ben fakat bizim erkek kısırlıgı oldugundan bide tese dışında sperm bulma olasılıgı olmadıgından ürologları hakkında bilgim yok merkez iyi ama.

Back
X